Breaking News

Αγγελική Ηλιάδη για Ηλία Μαμαλάκη: «Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε για τη Βέφα Αλεξιάδου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την απόφασή της να κατέβει υποψήφια στις Ευρωεκλογές μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Ανάμεσα στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΛΑ.Ο.Σ. είναι η Αγγελική Ηλιάδη, η Βέφα Αλεξιάδου και η Εύη Βατίδου.

«Εδώ και πολλά χρόνια σκέφτομαι να κατέβω στις εκλογές. Μου έγινε η πρόταση από το ΛΑ.Ο.Σ. και το δέχτηκα με πολύ μεγάλη χαρά. Εγώ είμαι μια Ελληνίδα πολίτης και σαν Ελληνίδα πολίτης συμμετέχω, γιατί νομίζω ότι πρέπει επιτέλους να ακουστεί περισσότερο η φωνή μας. Και όχι μόνο η φωνή των πολιτικών προσώπων αυτής της χώρας. Νομίζω ότι είναι ακόμα πιο σημαντικό εμείς που ζούμε σε αυτή τη χώρα, που βιώνουμε όσα βιώνουμε, να βγούμε μπροστά και να ακουστεί η φωνή μας», είπε η Αγγελική Ηλιάδη...


Ο Ηλίας Μαμαλάκης σχολίασε πρόσφατα για την υποψηφιότητα της Βέφας Αλεξιάδου στις Eυρωεκλογές: «Έχει περάσει τα 80, δεν έχει να προσφέρει κάτι στην πολιτική. Ένας κουρασμένος άνθρωπος που έχει περάσει τα 80, τι να προσφέρει στην πολιτική; Ακόμα και η μετακίνησή του είναι δύσκολη».

Η Αγγελική Ηλιάδη τόνισε: «Θεωρώ άκομψο αυτό που είπε ο κύριος Μαμαλάκης. Όταν βλέπουμε μεγάλους ανθρώπους να έχουν διάθεση και όρεξη να ασχοληθούν με πράγματα, πρέπει να είμαστε δίπλα τους να τους υποστηρίζουμε».