Breaking News

Κούγιας για Βατίδου: «Για 12 χρόνια ήμασταν σε δίκες, έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην πρώην σύζυγό του, Εύη Βατίδου, αναφέρθηκε ο  Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «EQ» του Action 24.

Ο Αλέξης Κούγιας και η Εύη Βατίδου παντρεύτηκαν τον Ιανουάριο του 2001. Οι δυο τους χώρισαν το 2007, έχοντας αποκτήσει δύο παιδιά.

Ο γνωστός ποινικολόγος είπε αρχικά στην Έλενα Παπαβασιλείου ότι παντρεύτηκε σε ηλικία 52 ετών κι έγινε πατέρας στα 53 του...


Στη συνέχεια ο Αλέξης Κούγιας τόνισε: «Χώρισα όταν τα παιδιά μου ήταν 3 και 2 ετών. Δεν ήθελα να μεταφέρω στα παιδιά μου τα προσωπικά μου προβλήματα με την πρώην σύζυγό μου. Ακόμα και σήμερα δεν έχω συζητήσει ποτέ με τα παιδιά μου για το διαζύγιο. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα τους, παρότι υπέστη δεινά... Για δώδεκα χρόνια ήμασταν σε δίκες, με αντικείμενο την περιουσία. Η πρώην γυναίκα μου έδωσε το 25% σε πέντε δικηγόρους για να πάρουν την περιουσία των παιδιών. Τα κέρδισα, βέβαια, αυτά τα δικαστήρια».