Breaking News

Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο, δεν πρόλαβα να αντιδράσω» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον τραγουδιστή Ηλία Βρεττό, ο οποίος φέτος έκανε τα πρώτα του βήματα στην παρουσίαση με «Το πιο μεγάλο παζάρι». 

Το 2018, ο  Ηλίας Βρεττός είχε ένα τροχαίο στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά. Είχαν ακολουθήσει τότε δύσκολες μέρες για τον τραγουδιστή και σοβαρά χειρουργεία. 


Ο Ηλίας Βρεττός είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Φέτος μου συνέβησαν πολλά περίεργα πράγματα, ένα από αυτά ήταν ένα τρακάρισμα που είχα με τη μηχανή μου στο κέντρο της Γλυφάδας. Πολύ σοβαρό τρακάρισμα και με μηχανή αυτή τη φορά. Η μηχανή βγήκε τελείως off, έπεσα σε ένα αμάξι από το πουθενά μέσα σε ένα δευτερόλεπτο, δεν προσπάθησα ούτε πρόλαβα να αντιδράσω...».


Και συνέχισε: «Έσκασα με τη σπονδυλική στήλη και με το κεφάλι στην άσφαλτο και δεν έπαθα τίποτα πέρα από κάποια εγκαύματα τριβής, δόξα τω Θεώ, επειδή φορούσα τον εξοπλισμό μου. Κράνος, μπουφάν και γάντια. Αν μας ακούει αυτή τη στιγμή ο κόσμος και μπορώ να περάσω ένα μήνυμα, επειδή κάποια στιγμή στη ζωή μου σώθηκα γιατί φορούσα ζώνη και πολύ πρόσφατα σώθηκα επειδή φορούσα τον εξοπλισμό που πρέπει να φοράει κάθε μοτοσικλετιστής, μην καβαλάτε ποτέ χωρίς αυτά τα πράγματα».

«Εμένα σώθηκε η ζωή μου. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο (σ.σ. χωρίς κράνος), σίγουρα δε θα ήμασταν εδώ αυτή τη στιγμή. Ξαναέζησα κάτι περίεργο στην άσφαλτο και ξαναβγήκα, ευτυχώς, όρθιος και αλώβητος», πρόσθεσε ο τραγουδιστής.

Μεταξύ άλλων, ο Ηλίας Βρεττός μίλησε για την αγαπημένη του Αναστασία Δεληγιάννη, με την οποία παντρεύτηκε την 1η Σεπτεμβρίου 2022, έπειτα από 3,5 χρόνια σχέσης.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.