Breaking News

Συγκινεί η χήρα του Patrick Swayze: «Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκινεί η Lisa Niemi Swayze, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Patrick Swayze από το 1975 μέχρι τον θάνατό του.

Ο Patrick Swayze ήταν γνωστός για τους πρωταγωνιστικούς του ρόλους στις ταινίες "Dirty Dancing" (1987), "Road House" (1989) και "Αόρατος Epαστής - Ghost" (1990) και στη μίνι σειρά "North and South" (1985). Το περιοδικό People τον είχε ονομάσει ως "Τον Πιο Σeξι Άνδρα" το 1991. 

Ο Αμερικανός ηθοποιός και χορευτής διαγνώστηκε με πανκρεατικό καρκίνο και άφησε την τελευταία του πνοή στις 14 Σεπτεμβρίου 2009, σε ηλικία 57 ετών.

Όπως αναφέρει το People, η Lisa Niemi Swayze μετατρέπει τη θλίψη της σε δράση. H 67χρονη χορεύτρια και συγγραφέας συνεργάστηκε με τον κορυφαίο μη κερδοσκοπικό οργανισμό Pancreatic Cancer Action Network για να βοηθήσει στην ευαισθητοποίηση για την ασθένεια και στη χρηματοδότηση της έρευνας...


«Η σύνδεσή μου με την PanCAN είναι προς τιμήν του Patrick, γιατί θέλω να τελειώσω τον αγώνα, τον οποίο πάλεψε τόσο σκληρά για να κερδίσει. Και μόνο επειδή έφυγε, δεν σημαίνει ότι τελείωσε και θέλω να συνεχίσω για αυτόν», είπε αποκλειστικά στο People.

Ο οργανισμός ετοιμάζεται για την εκδήλωση PurpleStride στις 27 Απριλίου. Ο περίπατος θα πραγματοποιηθεί σε περισσότερες από 60 κοινότητες σε εθνικό επίπεδο, ενώ αναμένεται να συμμετάσχουν περίπου 70.000 άτομα. Η Lisa Niemi Swayze θα λάβει μέρος, ενώ θα πραγματοποιήσει και ομιλία.

Από τότε που διαγνώστηκε ο Patrick Swayze το 2008, το ποσοστό επιβίωσης αυξήθηκε από 6% σε 13%, ωστόσο η Lisa λέει ότι «πρέπει να τα πάμε καλύτερα απ' αυτό».

Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι ο Patrick ήξερε ότι οι πιθανότητες επιβίωσής του έναντι του καρκίνου στο πάγκρεας στο στάδιο τέταρτο δεν ήταν μεγάλες. Η ίδια δε θα ξεχάσει ποτέ τη στιγμή που οι ζωές και των δύο άλλαξαν για πάντα.

«Ήταν η χειρότερη νύχτα της ζωής μου. Ξέρω ότι είπε "Είμαι νεκρός". Ακόμη κι εκείνο το βράδυ, κοιμήθηκα στο δωμάτιο του νοσοκομείου μαζί του. Ένιωσα σαν ένα καρφί να σφυρηλατείται στο δικό μου φέρετρο. Η ζωή σας κοστίζει μια δεκάρα και δεν μπορείτε να ξεφύγετε από την πραγματικότητα του τι σημαίνει αυτή η διάγνωση. Είναι απλά απαίσιο. Είναι απλώς μια φρικτή στιγμή», εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε: «Η έγκαιρη διάγνωση είναι ένα πρόβλημα, οπότε για ανθρώπους, όπως ο Patrick, ο καρκίνος προχωρά αρκετά μέχρι να τον βρουν οι γιατροί. Ήταν αδύνατο να γυρίσει σε εκείνο το σημείο, ωστόσο, ως εκ θαύματος, κατάφερε να επιβιώσει 22 μήνες μετά».

Η Lisa Niemi Swayze, η οποία παντρεύτηκε τον κοσμηματοπώλη Albert DePrisco το 2014, λέει ότι ο Patrick είναι «ακόμα μαζί της» σήμερα. Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας αγάπης ήταν η έντονη θλίψη που αντιμετώπισε αμέσως μετά το θάνατό του.

«Είμαι έκπληκτη πώς οι άνθρωποι επιβιώνουν, χάνοντας κάποιον που αγαπούν... Αυτό είναι τόσο οδυνηρό. Τότε σκέφτηκα "Αυτό θα με σκοτώσει. Η θλίψη θα με σκοτώσει". Αλλά ξέρετε τι; Δεν σκοτώνει τους πάντες. Αν μπορούν να το κάνουν άλλοι, μπορώ κι εγώ», κατέληξε η Lisa Niemi Swayze.