Breaking News

Κ. Μπογδάνος: «Με ενδιαφέρει η επιστροφή στο επάγγελμά μου - Δεν είμαι βέβαιος αν θέλω να κάνω το TV Queen»» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος ρωτήθηκε για το νέο ριάλιτι «TV Queen» του Open, για το οποίο έχει κάνει συζητήσεις. Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής είπε στη Χριστιάνα Κοχλατζή:

«Έχουμε κάνει μια συζήτηση, αλλά το ό,τι έχουμε βάλει υπογραφές απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Είμαι δημοσιογράφος, αλλά έχω υπάρξει και παρουσιαστής για πολλά χρόνια. Συνεπώς, με ενδιαφέρει η επιστροφή στο επάγγελμά μου, που είναι η δημοσιογραφία.

Αυτό που επιβεβαιώνω είναι ότι είμαι σε μια συνολική συζήτηση με την πλευρά της εταιρίας παραγωγής. Από ό,τι καταλαβαίνω οι coaches θα είναι και κριτές. Ωστόσο, δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο που να είναι αυτά τα πράγματα ξεκάθαρα. Δεν είμαι βέβαιος αν το θέλω. Η προτίμησή μου είναι να κάνω πράγματα με τα οποία έχω μεγαλύτερη εξοικείωση...


Το θέμα στην τηλεόραση δεν είναι αν σε αγαπούν, αν σε μισούν ή αν αγαπούν να σε μισούν και το αντίστροφο. Το θέμα είναι να σε βλέπουν. Πρέπει να έχεις αυτό το κάτι για να προσελκύεις το κοινό».