Breaking News

Νεκταρία Γιαννουδάκη για τη βεντέτα της οικογένειάς της: «Έληξε σύντομα, ήταν αντίποινα» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τη Νεκταρία Γιαννουδάκη. 

Η ηθοποιός από την επιτυχημένη σειρά «Ψυχοκόρες» του ΑΝΤ1 μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Κρήτη, για την αυστηρή οικογένεια και για το μεγάλο όνειρό της, την υποκριτική.

Μεταξύ άλλων, η Νεκταρία Γιαννουδάκη αναφέρθηκε και στη βεντέτα που είχε η οικογένειά της στην Κρήτη.

«Μέσα στην καραντίνα, που κοιτούσαμε όλοι οι ηθοποιοί το ταβάνι, είχε γίνει κάτι σαν βεντέτα στην Κρήτη. Είχα βρει εγκληματολόγο και είχα σκεφτεί να κάνω μια παράσταση με το όνομα "Σασμός". Λίγους μήνες μετά είδα ανακοίνωση ότι θα βγει μια σειρά με το όνομα "Σασμός". Τρελάθηκα. Ήταν καρμικό. Κι εγώ μέσα στην απραξία έστειλα ένα βιογραφικό για τις σειρές που ετοιμάζονταν. Δεν ήξερα ότι θα βρω ρόλο στον "Σασμό". Στο κάστινγκ πήγα με ένα μαύρο τσεμπέρι. Δεν ήξερα ότι θα κάνω μια αστή και - γνωρίζοντας κρητικά - ότι δε θα μιλήσω κρητικά» είπε η Νεκταρία Γιαννουδάκη.

Και πρόσθεσε: «Η δικιά μας βεντέτα έληξε σύντομα. Ήταν λίγο αντίποινα, ωστόσο οι απόγονοι των οικογενειών αποφάσισαν να το λήξουν σύντομα. Από τη μεριά του παππού μου ήταν από ατύχημα, οπότε ζήτησαν συγγνώμη. Η μαμά μου έζησε δύσκολα πράγματα, που τη σημάδεψαν...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.