Breaking News

Νάσος Παπαργυρόπουλος: «Ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, ο Νάσος Παπαργυρόπουλος απάντησε στα όσα είπε ο Τάσος Τεργιάκης στον τηλεοπτικό αέρα του Πρωινού.

Ο γνωστός ηθοποιός, επιχειρηματίας και πρώην παίκτης του Survivor είναι μεταξύ των υποψηφίων που διεκδικούν μία θέση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/4), ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ανέβασε ένα βίντεο στο Instagram, στο οποίο παρουσίασε αρχικά τα όσα είπε για τον ίδιο ο Τάσος Τεργιάκης στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Στη συνέχεια, τόνισε:

«Επειδή δεν ήμουν εκεί για να απαντήσω, το κάνω από εδώ. Ρωτήθηκα ποιο ήταν το έναυσμα μου για να κατέβω στην πολιτική και είπα ότι ένα από τα εναύσματα μου είναι ότι είδα το πατρικό μου να χάνεται. Ότι είδα τα κοράκια των μεγαλοεισπρακτικών να παίρνουν το σπίτι που μεγάλωσα, αλλά δεν σταμάτησα εκεί. Είπα και κάποια άλλα πράγματα, τα οποία δεν τα δώσανε στη δημοσιότητα.

Είπα "Αφήστε εμένα, δεν πειράζει, γιατί μπορεί να με γνωρίζει ο κόσμος, γιατί έχω αυτό το βήμα εδώ και μπορώ και μιλάω δημόσια, να δούμε τι θα κάνουμε για τους άλλους. Εμένα πάει το σπίτι μου, τελείωσε, δεν γυρίζει πίσω. Από εκεί και πέρα το θέμα είναι ο πατέρας, η μάνα, αυτή η οικογένεια πού θα πάει, να μην χάσει το σπίτι της, ο γιος να μην περάσει αυτό που πέρασα εγώ. Δηλαδή, να βλέπει το πατρικό να χάνεται και τους γονείς του να κλαίνε". Αυτά είπα... 

Γιατί ο πόνος δεν μετριέται με τετραγωνικά κύριε μου. Άμα είναι 100 τ.μ., άμα είναι 1000 τ.μ., άμα είναι 800.000 τ.μ. Ο πόνος του να χάνεις το σπίτι στο οποίο έχεις ανοίξει τα μάτια σου για πρώτη φορά, έχεις τις πρώτες σου αγάπες και τις πρώτες σου εμπειρίες, δεν μετριέται».