Breaking News

Π. Γιαννόπουλος: «Η σχέση μου με τον πατέρα μου έγινε προβληματική όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη σeξουαλικότητά μου» (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχθηκε στο πλατό του «The 2Night Show» τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός εξομολογήθηκε για την προβληματική σχέση που είχε με τον πατέρα του:

«Προσπάθησα να τα βρω με τον πατέρα μου, αλλά η προσπάθεια έπεσε στο κενό. Όταν πέρασα μια περιπέτεια υγείας, πριν από 24 χρόνια περίπου, κατάλαβα ότι πρέπει να τα βρω μαζί του. Τα βρήκα αλλά δυστυχώς τα επόμενα χρόνια έκανε κάποια πράγματα που δεν... Ωστόσο, όταν "έφυγε", χάρηκα που τα έκανα όλα όπως έπρεπε. Στον τάφο του, που πήγαινα και τον φρόντιζα πολύ συχνά, του είπα όσα δεν μπορούσα να του πω πριν...


Η προβληματική σχέση με τον πατέρα μου είχε ξεκινήσει όταν άρχισε να καταλαβαίνει τη σeξουαλικότητά μου και δεν μπορούσε να το αποδεχτεί. Ωστόσο μεγαλώνοντας, αυτό ήταν το πρώτο που του δικαιολόγησα. Εκείνη η γενιά έζησε κατοχή και εμφυλίους, δεν μπορείς να μην τη δικαιολογήσεις.

Την εποχή που ήμουν πιτσιρίκι στο Βέλγιο, έπαιζε ένα ντοκιμαντέρ για ομοφυλόφιλους και ακούω τον πατέρα μου να λέει στη μάνα μου "Α ρε Νίκη, να σου βγει έτσι ο γιος να τον σφάξεις". Πού βρήκα τη δύναμη, μετά τα 22-23 μου, να κάνω το coming out δεν ξέρω. Γι' αυτό λέω σε πολλά παιδιά "Μην υπερβάλλετε! Όταν γίνονται στην κοινωνία πέντε βήματα αντί για 15, μην είστε αχάριστοι"...».


Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη στο βίντεο του ΑΝΤ1.