Breaking News

Survivor: Τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση ο Τζέιμς Καφετζής - «Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο συμβούλιο του Survivor, με το οποίο ολοκληρώθηκε το επεισόδιο της Τετάρτης (17/4), ο Τζέιμς Καφετζής αναδείχθηκε τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Επηρεασμένη από την είδηση σχετικά με την περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή, η μπλε ομάδα ηττήθηκε από τους Κόκκινους, οι οποίοι επικράτησαν εύκολα με 12-3...


Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ήδη ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους και ο Χριστόφορος Ταξίδης από την κόκκινη ομάδα.

Στο συμβούλιο οι Μπλε οδηγήθηκαν σε ψηφοφορία, με τον Τζέιμς Καφετζή να συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και να αναδεικνύεται τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

«Ζήτησα από όλη την ομάδα να με ψηφίσει. Επειδή είμαι πάρα πολύ μπερδεμένος αυτή τη στιγμή, δε θέλω να βγει υποψήφιο κάποιο άλλο παιδί. Αμφιταλαντεύομαι πάρα πολύ για το τι πρέπει να κάνω. Ξέρω ότι ο πατέρας μου είναι καλά, αλλά θέλω να σκεφτώ τι θέλω να κάνω, τι θεωρώ σωστό να κάνω. Δεν τη φοβάμαι τη μονομαχία. Αν αποφασίσω να μείνω, θεωρώ ότι θα μείνω. Αν αποφασίσω να φύγω, θα αποχωρήσω. Οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες και ζητάω συγγνώμη από τα παιδιά που έχω αποστασιοποιηθεί. Θέλω να μένω μόνος για να βάλω τις σκέψεις μου σε μία τάξη και να πάρω τη σωστή απόφαση», είπε ο Τζέιμς στον Γιώργο Λιανό.