Breaking News

Τραϊάνα Ανανία: «Κλείστηκα στον εαυτό μου μετά το περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα - Η υγεία του πηγαίνει καλύτερα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για την κατάσταση της υγείας του τραγουδιστή Δημήτρη Κόκοτα μίλησε η Τραϊάνα Ανανία, η οποία έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@Star 

Ο Δημήτρης Κόκοτας νοσηλεύεται από τις 28 Μαρτίου στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεννηματάς», μετά από ανακοπή και έμφραγμα που υπέστη, λίγο πριν βγει στη σκηνή για την πρόβα του με την ηθοποιό Τραϊάνα Ανανία, με την οποία ήταν ζευγάρι στο J2US.

«Η αλήθεια είναι ότι χαλάρωσα λίγο. Μετά το περιστατικό με τον Δημήτρη Κόκοτα, μαζεύτηκα λίγο και κλείστηκα στον εαυτό μου. Τώρα είμαι καλύτερα. Ήταν μια σοκαριστική εμπειρία για εμένα και μου πήρε καιρό να το ξεπεράσω... Ακόμα το ξεπερνάω. Ήταν σοκαριστικό και μου στοίχισε πολύ», εξομολογήθηκε η ηθοποιός και τραγουδίστρια...


Και πρόσθεσε: «Η υγεία του πηγαίνει καλύτερα κι αυτό περιμέναμε... Ήθελε υπομονή και να είμαστε πιο ήρεμοι, να μην πιέζουμε πράγματα. Κι εγώ πιέστηκα από τους δημοσιογράφους για να μιλήσω. Όταν κάποιος δεν είναι καλά, δεν έχει κανένα λόγο να μιλάει στους δημοσιογράφους, έχει φίλους να μιλήσει...».

«Μετά από ό,τι συνέβη, δούλεψα το μέσα μου. Με άλλαξε αυτό το γεγονός. Με το J2US ραντεβού του χρόνου, έγιναν πολλά φέτος στο σόου. Μακάρι να πάμε του χρόνου μαζί με τον Δημήτρη», κατέληξε η Τραϊάνα Ανανία.