Breaking News

Τζένη Μπαλατσινού: «Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε η Τζένη Μπαλατσινού.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει τέσσερα παιδιά: την Αμαλία, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο (από τον προηγούμενο γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο) και τον μικρό Παναγιώτη - Αντώνιο (που απέκτησε με τον Βασίλη Κικίλια ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020).

Η Τζένη Μπαλατσινού μίλησε, μεταξύ άλλων, στον Άρη Καβατζίκη για τον σύζυγό της Βασίλη Κικίλια και τον γιο τους.

«Το ό,τι έγινα ξανά μητέρα σε μεγάλη ηλικία και μετά από τρία παιδιά, ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε ήταν προγραμματισμένο. Στην αρχή ήμουν αγχωμένη αν θα είμαι δοσμένη με όλες μου τις αισθήσεις σε αυτή τη νέα κατάσταση. Δεν περίμενα ότι τα συναισθήματα της μητρότητας μπορούν να γεννηθούν ξανά και μάλιστα πιο συνειδητά λόγω της ωριμότητας. Είμαι ευλογημένη που έγινα ξανά μητέρα, είναι ό,τι ωραιότερο μπορεί να συμβεί ακόμη και σε αυτή την ηλικία», εξομολογήθηκε...


Και πρόσθεσε: «Με τον μικρό τα ξαναζώ όλα από την αρχή διαφορετικά, γιατί είμαι κι εγώ διαφορετική, προσπαθώ να απολαύσω κάθε δευτερόλεπτο στην επαφή μαζί του. Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα. Το πιο σπουδαίο, σημαντικό και ουσιαστικό αποτύπωμα που μπορώ να αφήσω στον κόσμο είναι τα παιδιά μου, να τους αφήσω όσο το δυνατόν περισσότερη αγάπη. Αυτή είναι η περιουσία που μπορεί να αφήσει κάποιος».