Breaking News

Χρήστος Καλλιάνος: «Ο πατέρας μου πέθανε αβοήθητος - Ήταν απαράδεκτη και χυδαία η συμπεριφορά» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» μίλησε ο αδελφός του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου. Ο Χρήστος Καλλιάνος, ο οποίος είναι γιατρός, αναφέρθηκε στην απώλεια του πατέρα τους, κάνοντας λόγο για αλαζονική συμπεριφορά. Συγκεκριμένα, τόνισε:

«Έφτασα από τη Λάρνακα συντετριμμένος, στεναχωρημένος και ταλαιπωρημένος. Έχουν γίνει πολλά κακά πράγματα, άσχημα πράγματα. Ο τρόπος που πέθανε δεν αρμόζει σε κανέναν άνθρωπο, όχι μόνο στον πατέρα μου. Αβοήθητος, με άρνηση του συγκεκριμένου καθηγητή να τον βοηθήσει, παρά τις εκκλήσεις μου.

Το πάλεψα πολύ, αλλά απέναντί μου είχα φοιτητές και ειδικευόμενους και όχι γιατρούς ειδικευμένους ή όποιοι ήταν αυτοί, ήταν αλαζονικοί και αδιάφοροι. Έβλεπα έναν άνθρωπο να "σβήνει" μέρα με τη μέρα και δεν ήταν έτοιμος να πάει στο σπίτι του, όπως διατυμπάνιζε ο συγκεκριμένος γιατρός. Ήταν απαράδεκτη και χυδαία η συμπεριφορά του. Εφόσον είχε διαφορετική αντιμετώπιση και υποστήριξη, υπήρχε περίπτωση ο πατέρας μου να ζούσε. Υπήρχε μία τραγική κατάσταση.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν ήταν παρών σε όλο αυτό το δράμα που βιώσαμε οικογενειακώς. Κατά δεύτερον, δεν είναι γιατρός. Κατά τρίτον, έπρεπε να υπερασπιστεί το νοσοκομείο και τους υφισταμένους του. Και κατά τέταρτον, να έρθει να μου τα πει εμένα. Δεν είναι καθόλου φίλος μου...


Πρέπει να συνασπιστούμε γιατί η χώρα έχει καταλυθεί. Θα προσπαθήσω με τον αδελφό μου να στηρίξουμε τη μητέρα μας, γιατί είναι σε άθλια κατάσταση.  Θα ήθελα να διαρρήξω και να σταματήσω την αλαζονεία του συγκεκριμένου γιατρού και της κλινικής του. Θα κάνω τα πάντα για να το πετύχω».