Breaking News

Θάνατος πατέρα Γ. Καλλιάνου - Α. Κούγιας: «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του Άδωνι Γεωργιάδη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στο Πρωινό μίλησε την Παρασκευή (26/4) ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος ανέλαβε την υπόθεση του θανάτου του πατέρα του μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ, Γιάννη Καλλιάνου.

Ο 79χρονος Δημήτρης Καλλιάνος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (25/4), στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Αττικόν».

Ο Γιάννης Καλλιάνος και ο αδελφός του προχώρησαν σε καταγγελίες, σχετικά με τις συνθήκες νοσηλείας του εκλιπόντος.

«Από τα γεγονότα προκύπτει ότι τα δύο αδέλφια, που χάσανε τον πατέρα τους, φέρεται να έχουν δίκιο σε όσα καταγγέλλουν. Σημαντικό είναι ότι ο κ. Καλλιάνος έχει κρατήσει σε αρχείο όσα του λέγανε οι γιατροί», είπε ο Αλέξης Κούγιας στον Γιώργο Λιάγκα...


Ο γνωστός ποινικολόγος τόνισε, αναφερόμενος στη δήλωση του Υπουργού Υγείας: «Μου έχει κάνει πολύ κακή εντύπωση η συμπεριφορά του κ. Άδωνι Γεωργιάδη. Βγήκε ως υπερασπιστής των γιατρών, χωρίς να γνωρίζει τι συνέβη και χωρίς να έχει μιλήσει με τον κ. Καλλιάνο και τον αδελφό του. Περιμένετε να πει η διοίκηση του νοσοκομείου ότι "κάναμε λάθος"; Ωστόσο, το ίδιο το νοσοκομείο έχει διατάξει ΕΔΕ, εν αντιθέσει με τον κ. Γεωργιάδη».

Και πρόσθεσε, μεταξύ άλλων: «Βλέπετε πόσο αντικειμενικά στέκομαι εγώ. Δεν κατηγορώ ακόμη κανέναν και είπα ότι θα πάρω τον ιατρικό φάκελο. Πώς βγαίνει ο κ. Γεωργιάδης, πριν αποφανθούν οι ειδικοί, και λέει ότι όλα έγιναν τέλεια και σύμφωνα με το πρωτόκολλο;».