Breaking News

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Η πατρότητα είναι το Όσκαρ της ζωής μου - Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Για τον γιο του μίλησε, μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega καλημέρα».

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος και η celebrity hair colourist και hair extension, Σάρα Κόνερ, είχαν καλωσορίσει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί τον Ιούνιο του 2020. Η βάφτιση έγινε το καλοκαίρι του 2022, με τον γιο τους να παίρνει το όνομα Απόλλων. Τον Μάιο του 2023, έγινε γνωστό ότι οι δυο τους χώρισαν, μετά από έξι χρόνια σχέσης.

«Η πατρότητα είναι το Όσκαρ της ζωής μου, είναι ένας ρόλος που θα παίζω πάντα και που πάντα ονειρευόμουν. Οπότε το ζω στο έπακρο, στο 100%. Υποφέρω λίγο τώρα, που είμαι μακριά από τον γιο μου, αλλά τον βλέπω κάθε μέρα. Δηλαδή μιλάμε με κάμερα και με τηλέφωνο», είπε αρχικά ο Χρήστος Βασιλόπουλος...


Και πρόσθεσε: «Μέχρι τα 25 δεν είχα κάνει τηλεόραση. Δούλευα μόνο στο θέατρο και έκανα διαφημίσεις. Όσα κάστινγκ είχα κάνει για τηλεόραση, δεν έπαιρνα ποτέ τον ρόλο. Ήταν να πάω ταξίδι στη Σουηδία και τελικά πήρα τον ρόλο για καθημερινή σειρά».

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε στη συνέχεια: «Έχω τηλεοπτικές προτάσεις για σίριαλ, αλλά προτεραιότητα έχει ο γιος μου. Προτεραιότητά μου, όπως και της πρώην συζύγου μου, είναι το παιδί. Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος. Είμαι ανοιχτός σε έναν νέο έpωτα, δεν τον κυνηγάω όμως... Το σeξ παίζει τον βασικότερο ρόλο σε μία σχέση, δεν έχει ηλικία. Συντροφικότητα σημαίνει ότι σε μία δύσκολη στιγμή ό,τι έχεις ανάγκη θα στο δώσω».

«Είμαι εξοικειωμένος με το σώμα μου. Οι γονείς μου με μεγάλωσαν με ελευθερία, ήταν και οι δύο γuμvιστές. Πολλές φορές έχουμε κάνει γuμvοί μπάνιο στην παραλία. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο του 1996, σε ηλικία 16-17 ετών, έπαιξα γuμvός στο θέατρο», κατέληξε ο Χρήστος Βασιλόπουλος.