Breaking News

Δ. Παπανώτας για Σ. Κασσελάκη: «Είναι αστείο όταν το λες αυτό με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η χθεσινοβραδινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στην εκπομπή «Αυτοψία» σχολιάστηκε στο Happy Day το πρωί της Παρασκευής (26/4).

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, λόγω παλαιότερης δήλωσης του για το ζήτημα της κακοποίησης των γυναικών. 

Ο Δημήτρης Παπανώτας τόνισε στον τηλεοπτικό αέρα του Happy Day: «Με διέγραψε βάσει αυτών που άκουσε, είπε. Βέβαια, εμένα δεν με άκουσε! Νομίζω πως όταν χρειαστεί να πάρεις μια απόφαση για κάποια πράγματα που άκουσες, ρωτάς και τον άμεσα ενδιαφερόμενο. Δεν μου ζητήθηκε καμία συνάντηση μαζί του. Όταν παίρνεις απόφαση για έναν άνθρωπο βάσει κάποιων πραγμάτων που άκουσες, μιλάς και με τον ίδιο, ακούς και τη δική του άποψη. Όταν είσαι ηγέτης σε κόμμα και όχι μάνατζερ σε επιχείρηση, λαμβάνεις υπόψιν σου και κάποιους ανθρώπους που ψήφισαν, που αντί να πάνε στην παραλία, πήγαν σε ένα εκλογικό κέντρο και επέλεξαν έναν άνθρωπο. Βάσει αρχών και αξιών οφείλεις να τους υπολογίσεις και αυτούς...».


Μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας σχολίασε και την ατάκα του Στέφανου Κασσελάκη, που είπε ότι «είμαι και ηγέτης και για μπύρες».

«Το "είμαι και ηγέτης και για μπύρες" βέβαια όταν το λες με 8 μήνες θητεία στην πολιτική ζωή, είναι λίγο αστείο. Ηγέτης αναδεικνύεσαι από τον κόσμο και με μια πορεία. Ηγέτης ήταν ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής», σημείωσε χαρακτηριστικά.