Breaking News

Η συγκίνηση της Ελεονώρας Μελέτη με τα τρυφερά λόγια του συζύγου της (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Νίκος Χατζηνικολάου φιλοξένησε στο «Ενώπιος Ενωπίω» την Ελεονώρα Μελέτη, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η γνωστή παρουσιάστρια και υποψήφια με το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας μίλησε, μεταξύ άλλων, για τα παιδικά της χρόνια, τον γάμο της και την κόρη της.

Η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο το 2017 και τον Απρίλιο του 2018 γεννήθηκε η κόρη τους. Στα τέλη Ιουνίου του 2023 παντρεύτηκαν και με θρησκευτικό γάμο, ενώ βάφτισαν και την κόρη τους, που πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα - Ωκεανίς.

Ο Θοδωρής Μαροσούλης μίλησε με τρυφερά λόγια στο «Ενώπιος Ενωπίω», με την Ελεονώρα Μελέτη να μην κρύβει τη συγκίνησή της...


Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του, ο Νίκος Χατζηνικολάου είπε στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία είχε δακρύσει:

«Λοιπόν, στο επιτυχημένος προσθέτω άλλο ένα στοιχείο. Καταστροφέας μακιγιάζ! Σου κατέστρεψε το μακιγιάζ! Συγκινήθηκε η Ελεονώρα πάρα πολύ και συγκινήθηκες περισσότερο από τα εύσημα που σου έδωσε για το πόσο καλή μητέρα είσαι. Εκεί σε είδα να συγκινείσαι».