Breaking News

Eρμής Καραγιάννης: Αυτoκτόvησε στα 23 του χρόνια το μοντέλο και πρώην υποψήφιος του GNTM - Συγκλονίζει η στενή του φίλη (videos)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συγκλονίζει η είδηση ότι έβαλε τέλος στη ζωή του ο Ερμής Καραγιάννης, το μοντέλο το οποίο είχε εμφανιστεί στις auditions του GNTM 3.

Η θλιβερή είδηση, που έγινε γνωστή μέσα από αναρτήσεις φίλων του στα social media, παρουσιάστηκε την Τετάρτη (15/5) στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

O Ερμής Καραγιάννης έβαλε τέλος στη ζωή του πριν από μία εβδομάδα, σε ηλικία 23 ετών. Όταν συμμετείχε το 2020 στο GNTM 3 ήταν 19 ετών...


Μετά την προβολή του βίντεο, από την audition του Ερμή στο GNTM 3, μίλησε η Ρένια Τσακίρη. Η στενή φίλη του Ερμή είπε συγκινημένη στην εκπομπή του Alpha:

«Αυτό συνέβη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (9/5), όταν έπαιζε ο Ολυμπιακός. Έγινε όλο τόσο ξαφνικά. Σε κάποιους φίλους του μας έκανε delete και κάποιους άλλους block στο Instagram, σαν να μας λέει "αυτό ήταν, τέλος". Εμάς όμως δεν πήγε ποτέ το μυαλό μας σε κάτι τέτοιο.

Ναι μεν ήταν χάλια ψυχολογικά - πάντα μιλάγαμε, μου έλεγε "δεν με γεμίζει τίποτα, δεν έχει νόημα η ζωή μου, ούτε σύντροφο μπορώ να βρω" και προσπαθούσα να τον ηρεμήσω, του έλεγα "βρες το νόημα της ζωής σου, όλοι το έχουμε περάσει" -, αλλά δεν περίμενε ποτέ κανένας μας ότι θα φτάσει στα αυτιά μας ότι ο Ερμής αυτοκτόνησε.

Παλαιότερα ο Ερμής έβλεπε σίγουρα ψυχίατρο, το τελευταίο διάστημα όχι. Δεν δούλευε, έμενε με τον πατέρα του... Προσπάθησε ο πατέρας του να τον σώσει και έπεσε από τα χέρια του. Το μόνο που μας είπε ο πατέρας του είναι ότι ένιωθε γαλήνη όταν το έκανε και ότι "έφυγε" χαρούμενος. Και μόνο που το λέω, δεν μπορώ να το πιστέψω ότι τόλμησε να κάνει κάτι τέτοιο».