Breaking News

Κατερίνα Στανίση: «Δεν έζησα παιδικά χρόνια γιατί δούλευα από τα 12» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» παραχώρησε η Κατερίνα Στανίση. Η γνωστή τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στην Έρη Βαρδάκη:

«Βγήκα στο τραγούδι σε ηλικία 15 ετών, αυτό μου στέρησε την παιδική αθωότητα. Δεν έζησα τα παιδικά μου χρόνια γιατί δούλευα από τα 12 σε άλλες δουλειές, για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένειά μου.

Ήταν πολύ επικίνδυνη η νύχτα για ένα μικρό κορίτσι, γιατί έχεις να κάνεις με τόσους χαρακτήρες, δύσκολος δρόμος... Επειδή ακούγονται διάφορα, εμένα δεν είναι ικανός κανείς να με στείλει σπίτι μου. Όταν θα έρθει η ώρα, θα πάω μόνη μου, γιατί δούλεψα πολύ για να φτάσω κάπου.

Ήταν μεγάλη τύχη να γνωρίσω προσωπικά τον Στέλιο Καζαντζίδη. Ήταν ένας απλός άνθρωπος, όπως τον φανταζόμουν... Ο Γιώργος Ζαμπέτας ήταν ωραίος τύπος, τον αγαπάω πολύ...


Τραγουδούσα σε ένα μαγαζί και με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Νταλάρας. Μου είπε "κυρία Στανίση, είμαι ο Γιώργος Νταλάρας". Του είπα "άσε με" και το έκλεισα, γιατί εκείνη την εποχή μου έκαναν πολλές φάρσες στα τηλέφωνα. Με ξαναπήρε ο άνθρωπος, έτρεμαν τα χείλη μου από την ντρoπή μου κι έτσι ανταμώσαμε. Στον Βασίλη Τσιτσάνη δεν άρεσε να σπάνε πιάτα, έλεγε στον κόσμο "θα κατέβω, καθίστε καλά!".

Δεν παραπονιέμαι, ευτυχώς έζησα και καλές στιγμές, αλλά... στιγμές. Οι περισσότερες όμως ήταν τραυματικές στιγμές, που δε θέλω να τις θυμάμαι. Υπήρξαν άντρες που αγάπησαν τη Στανίση και όχι την Κατερίνα. Δυστυχώς αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις. Γι' αυτό τα περισσότερα χρόνια τα έζησα μόνη μου και επικεντρώθηκα στην καριέρα μου για να ξεχνιέμαι και να παίρνω χαρά... Το κεφάλαιο έpωτας έχει κλείσει εδώ και χρόνια».