Breaking News

Λευτέρης Πετρούνιας: «Χαιρέτησα την κόρη μου στην κερκίδα και ηρέμησαν οι παλμοί μου - Στόχος στο Παρίσι το χρυσό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement

Ο «άρχοντας των κρίκων» στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην καριέρα του και έγινε ο μοναδικός σπεσιαλίστας στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων Ενόργανης Γυμναστικής, από το 1955 μέχρι σήμερα, που φτάνει σε ένα τέτοιο απίστευτο ρεκόρ.

Η κάμερα του Open συνάντησε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» τον Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος δήλωσε αρχικά:

«Είναι ξεχωριστό το 7ο για πολλούς λόγους. Ο βασικότερος είναι ότι έγραψε ιστορία αυτή η νίκη, σπάζοντας ένα ρεκόρ και σε δεύτερη φάση το ό,τι δεν πονάω πια. Είχα καιρό να γυρίσω με επιτυχία χωρίς να πονάω, να κουνιούνται τα χέρια μου χωρίς να έχω κανένα πρόβλημα, οπότε για μένα είναι πολύ ευχάριστο αυτό».

Στο πλευρό του είχαν βρεθεί η Βασιλική Μιλλούση και οι δύο κορούλες τους, η Σοφία και η Λένια. «Η οικογένειά μου με βοήθησε πάρα πολύ στο να ηρεμήσω, να πέσει το άγχος μου και να βγάλω τον καλύτερό μου εαυτό. Θυμάμαι χαρακτηριστικά να κοιτάζω την κερκίδα και να βλέπω τη Σοφία να με χαιρετά και να μου κάνει μια καρδούλα. Τη χαιρέτησα κι εγώ και κάπου εκεί ηρέμησαν οι παλμοί μου γιατί συνειδητοποίησα ότι εκεί είναι ο πραγματικός αγώνας της ζωής, εδώ είναι ο αγώνας που κάνω τώρα γι' αυτό το ένα λεπτό», εξομολογήθηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας...


Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, σημείωσε: «Για το Παρίσι δεν μπορώ να θέσω κάποιον άλλο στόχο εκτός από το χρυσό. Αλλά για να είμαι απολύτως ειλικρινής είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αγώνας. Έχω να αντιμετωπίσω μεγαθήρια της γυμναστικής. Η Κίνα θα κατεβάσει τους καλύτερους αθλητές που διαθέτει και πιστέψτε με είναι πολλοί. Μπορεί να γίνει και σ' αυτό στοχεύω. Η δουλειά για μένα τώρα ξεκινάει. Μέχρι το Παρίσι τα κεφάλια κάτω και πρέπει να δουλέψω όσο δεν πάει για να καταφέρω να φέρω αυτό το αποτέλεσμα».