Breaking News

Μαρία Μπακοδήμου: «Είναι βαθιά νυχτωμένος κι ας τον λένε Light» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Μπακοδήμου δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τις δηλώσεις που έκανε ο Light σε διαδικτυακή εκπομπή.

Ο Light ήταν καλεσμένος στη διαδικτυακή εκπομπή της Μαρίας Σολωμού. Ο γνωστός τράπερ ρωτήθηκε, μεταξύ άλλων, για τον καβγά που είχε με τον Snik πριν από δύο χρόνια, στα βραβεία Mad 2022.

«Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ήταν λάθος, αλλά έμαθα από το λάθος... Δεν είμαι τηλεπαρουσιάστρια, είμαι ράπερ, δε γίνεται να με κοπανήσεις και να έρθω έτσι να κάτσω δίπλα... Δεν είναι κουλτούρα δική μας. Φοβάμαι να πω το κλισέ "δεν είναι και λίγο αντρικό". Δε λέω αν είναι σωστό ή λάθος, αλλά δεν είναι και λίγο αντρικό; Τι είμαι; Ο Χριστός; Θα με βαρέσεις και θα γυρίσω το άλλο μάγουλο να πω "βάρα κι από εδώ;"», είπε χαρακτηριστικά...


Μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος, η Μαρία Μπακοδήμου ανέφερε την Κυριακή (26/5) στον τηλεοπτικό αέρα της εκπομπής «Γεια σου»:

«Παιδιά, να ρωτήσω κάτι, γιατί δεν άκουσα καλά. Είπε "όταν έγινε αυτή η ένταση, εγώ δεν είμαι και καμιά παρουσιάστρια να φάω ξύλο και να κάτσω"; Τι είναι οι παρουσιάστριες δηλαδή, δεν κατάλαβα πώς τις έχει στο μυαλό του; Ότι είναι οι άνθρωποι που θα ανεχτούν τα πάντα, αρκεί να καθίσουν σε μια θέση και να στραφεί μια κάμερα επάνω τους; Είναι αλλού νυχτωμένος κι ας τον λένε Light. Αυτό δεν μου το είχατε πει. Είναι στερεότυπο στο μυαλό του και δεν με νοιάζει. Η εικόνα, όμως, που έχει για μια μερίδα ανθρώπων που κάνουν αυτή τη δουλειά είναι ότι θα κάτσουν να φάνε τη σφαλιάρα, θα φτιάξουν το μαλλί και θα συνεχίσουν;».

Και πρόσθεσε: «Αυτό που είπε είναι ότι οι ράπερ είναι μάγκες και, όταν τους πειράξουν, δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους. Όχι. Όλοι είναι μάγκες, όταν θέλουν».