Breaking News

Οι επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας - Μαριαγάπη Ξυπολιά: «Η αφαίρεση έγινε δύο μέρες μετά τη διάγνωση» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαριαγάπη Ξυπολιά και η δερματολόγος - αφροδισιολόγος Ελένη Λάζου ήταν καλεσμένες στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», όπου μίλησαν για τις επιπτώσεις του ήλιου στο δέρμα μας.

Τον περασμένο μήνα η Μαριαγάπη Ξυπολιά είχε μιλήσει στο Happy Day για την αφαίρεση που έκανε σε μία από τις ελιές της, η οποία ήταν σχεδόν μελάνωμα...

Το γοητευτικό μοντέλο είπε την Κυριακή (26/5) στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη: «Πήγα στον δερματολόγο μου, μου είπε "βγαίνει χθες" και φρίκαρα. Για άλλο πράγμα πήγα και αλλού κατέληξε η επίσκεψη. Η ελιά ήταν στην πλάτη μου και δεν την είχα δει. Είμαι ένας άνθρωπος που έχει πάρα πολλές ελιές και πήγα για μια άλλη που φαινόταν λίγο επικίνδυνη. Ο δερματολόγος μου είπε "όλα καλά, αλλά η ελιά στην πλάτη... φεύγει χθες!" Είχα ψάξει λιγάκι μόνη μου για την επικινδυνότητα, γιατί είχα δει ότι κάποιες ελιές που είναι ανομοιόμορφες και άλλο χρώμα μπορεί να προκαλέσουν κάποιο θέμα. Τελικά το πρόβλημα δεν ήταν η ύποπτη ελιά».

«Η αφαίρεση της ελιάς στην πλάτη έγινε δύο μέρες μετά τη διάγνωση. Περίπου έναν μήνα μετά, που βγήκαν τα αποτελέσματα από τη βιοψία, μου είπε ο γιατρός "πάλι καλά που τη βγάλαμε, το γλιτώσαμε"», πρόσθεσε η Μαριαγάπη Ξυπολιά...


Από την πλευρά της η δερματολόγος Ελένη Λάζου τόνισε: «Δεν έχουμε εκπαιδευτεί να αντέχουμε περισσότερο τον ήλιο. Ο ήλιος είναι ο ίδιος και λίγο χειρότερος από ό,τι ήταν παλιά. Έχουν αλλάξει άλλα πράγματα όμως, ο πληθυσμός γηράσκει και έχει αλλάξει το lifestyle μας. Επίσης, υπάρχουν και πολλοί περιβαλλοντολογικοί λόγοι, η καταστροφή της ατμόσφαιρας, της ζώνης του όζοντος».