Breaking News

Πάολα για τη διαμάχη του Γ. Μαζωνάκη με την αδερφή του: «Το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις ποτέ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στον Γιώργο Μαζωνάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, η Πάολα, με αφορμή τη δικαστική του διαμάχη με την αδερφή του, Βάσω. Η δημοφιλής τραγουδίστρια είπε στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι»:

«Με τον Γιώργο Μαζωνάκη έχουμε δουλέψει πέντε - έξι φορές μαζί και αυτό κάτι λέει για τον χαρακτήρα του. Αγαπιόμαστε και γουστάρουμε πολύ ο ένας τον άλλον. Ξέρω καλύτερα από αυτούς που βγαίνουν στα κανάλια και μιλάνε για το τι συμβαίνει, αλλά δεν είμαι εγώ αυτή που θα μιλήσει γι' αυτό. Αυτό που μπορώ να πω, όμως, είναι ότι το χέρι που όχι απλά σε ταΐζει, αλλά σε παραταΐζει, δεν το δαγκώνεις ποτέ.

Τη Μαρίνα Σάττι την αγαπώ! Τι περιμέναμε; Να ντυθεί στη Eurovision σαν την Έλενα Παπαρίζου, την Καλομοίρα και τη Φουρέιρα; Δεν γίνονται αυτά. Νομίζω ότι με το χασμουρητό της μπορεί να ήθελε να πει κάτι. Δεν το έκανε μάλλον για να μη γίνει μεγαλύτερος ντόρος...


Τον Στέφανο Κασσελάκη τον αποκάλεσα "ξενομπάτη" γιατί ήρθε στην Ελλάδα με μια διάθεση για αρχηγιλίκι, δεν είναι σαν τους άλλους Έλληνες που έχουν ζήσει στο εξωτερικό. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, εκ πεποιθήσεως... Κοροϊδευόμαστε όταν μιλάμε για αριστερές και δεξιές αντιλήψεις. Γι' αυτό δεν πάω να ψηφίσω».