Breaking News

Πατέρας της Silia Kapsis: «Δεν ήταν δική μου επιλογή, με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μετά την εξομολόγηση της Siliaς Kapsis, ο πατέρας της απάντησε μέσα από δηλώσεις του στο Sigma της Κύπρου.

Η Siliaς Kapsis - που εκπροσώπησε την Κύπρο στη Eurovision - ήταν καλεσμένη χθες (14/5) στο «Super Κατερίνα». Η 17χρονη  Ελληνοκύπρια τραγουδίστρια, η οποία γεννήθηκε στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, εξομολογήθηκε ότι έχει να δει τον πατέρα της από 5 χρονών. 


Ο πατέρας της, Γιώργος Καψής, είπε την Τετάρτη (15/5), από την Αυστραλία, στην εκπομπή «Ήρθε κι έδεσε» του  Sigma Κύπρου:

«Δεν κοιμήθηκα από τη στεναχώρια μου. Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από τη ζωή της για διάφορους λόγους. Δεν ήταν δική μου επιλογή, δυστυχώς. Με ανάγκασαν να φύγω από τη ζωή της. Έχω να τη δω 11 χρόνια. Χαίρομαι και είμαι υπερήφανος για εκεί που έφτασε και είναι ακόμα στην αρχή. Η Βασιλική είναι γεννημένη γι' αυτό που της αρέσει να κάνει.

Την είδα στη Eurovision, την ψήφισα και στον ημιτελικό και στον τελικό και εγώ και η σύντροφός μου και όλοι συμπαρασταθήκαμε όπως μπορούσαμε. Δεν είχα το τηλέφωνό της, για το καλό της Βασιλικής έμεινα πίσω για να έχει μια ήρεμη ζωή. Δεν προσπάθησα να εκμεταλλευτώ τη δημοσιότητά της όταν πήγε στη Eurovision. Δεν την πήρα τηλέφωνο πριν τη Eurovision, γιατί δεν ήθελα να τη συγχύσω.

Δεν είχα πρόθεση να βγω, αλλά με αυτά που ειπώθηκαν, πληγώθηκα και θεώρησα σωστό να βγω και να μιλήσω, γιατί διαφορετικά θα φαινόμουν δειλός. Δεν πιστεύω ότι η Silia γνωρίζει πως έχει άλλα τρία αδέρφια από την πρώτη μου γυναίκα.

Θέλω να ξέρει η Silia ότι ο πατέρας της είναι πάντα εκεί. Την αγαπάω και θα την αγαπάω και της εύχομαι το καλύτερο. Όλο το μέλλον της ανήκει και εύχομαι στο τέλος του χρόνου - που κλείνει τα 18 της χρόνια - να ανοίξει ένα παράθυρο επαφής και όσα χρόνια χάσαμε να τα επανορθώσουμε. Γι' αυτό βγήκα να μιλήσω, για να μην δημιουργηθεί λανθασμένη εντύπωση ότι ο πατέρας της Silia είναι αδιάφορος.

Να πω ότι τηρώ όλες τις νόμιμες υποχρεώσεις μου για τις ανάγκες της Βασιλικής, δηλαδή αυτά που μου ορίζει η κυβέρνηση της Αυστραλίας».