Breaking News

Η Shannen Doherty και ο Rick Salomon αστειεύτηκαν για τον σύντομο γάμο τους - «Ήταν άγριο, μου φάνηκε περίεργο» (video+photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Shannen Doherty και ο πρώην σύζυγός της Rick Salomon επανενώθηκαν για τις ανάγκες του νέου επεισοδίου του podcast της «Let's Be Clear with Shannen Doherty».

Το 2015, η Shannen Doherty είχε αποκαλύψει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, ο οποίος παρουσίασε ύφεση το 2017, αλλά επέστρεψε το 2019 στο στάδιο 4. Σε συνέντευξή της στο People το 2023, η ηθοποιός είχε αναφέρει ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στα οστά της.

Χθες, Δευτέρα 6 Μαΐου, η 53χρονη ηθοποιός - η τηλεοπτική Brenda του «Beverly Hills 90210» - και ο πρώην σύζυγός της Rick Salomon επανενώθηκαν για τις ανάγκες του νέου επεισοδίου του podcast της «Let's Be Clear with Shannen Doherty», με τίτλο «Let's Talk Love, Sobriety and Family.... with Rick Salomon».

Όπως αναφέρει το People, οι δυο τους συζήτησαν για το σύντομο ειδύλλιό τους. «Νομίζω ότι παντρευτήκαμε το 2002, τον Ιανουάριο. Μόλις το έψαξα. Διαφορετικά, δε θα είχα ιδέα πότε έγινε... Και ακυρώσαμε τον γάμο τον Μάιο του 2003. Άρα, δεν χρειάζεται να αποκαλούμε ο ένας τον άλλον πρώην σύζυγο επειδή ακυρώσαμε τον γάμο, ωστόσο συνεχίζουμε να το κάνουμε», του είπε η Doherty...


Ο 56χρονος Rick Salomon, ο οποίος είναι ένας Αμερικανός παίκτης πόκερ υψηλού πονταρίσματος, είχε γίνει ευρύτερα γνωστός από το περιβόητο σeξ tape το 2004 με την τότε σύντροφό του Paris Hilton.

Ο Salomon θυμήθηκε ότι ο ίδιος και η Shannen Doherty «παντρεύτηκαν πολύ γρήγορα», τόσο πολύ γρήγορα που ο καθένας προσπαθούσε να συνειδητοποιήσει την εξέλιξη του έpωτα - ανεμοστρόβιλου.

«Μετά από τρεις εβδομάδες σχέσης;» τη ρώτησε, με τη Doherty να απαντά: «Ήταν μόνο τρεις εβδομάδες; Όχι. Ήταν περισσότερο από αυτό. Με τίποτα (μόνο τρεις)».

Η Doherty ανέφερε ότι είχαν μια συνομιλία στο αυτοκίνητο και αποφάσισαν να παντρευτούν. Και πρόσθεσε: «Και έτσι κάναμε. Πήγαμε στο Βέγκας. Είχα μάρτυρα, είχες μάρτυρα και μετά σου είπα "Δεν μπορώ να παντρευτώ χωρίς να είναι ο μπαμπάς μου και η μαμά μου"».

Τελικά, αν και κανένας από τους γονείς της δεν παρευρέθηκε, οι δυο τους συνέχισαν και ο γάμος έγινε. «Ήταν άγριο. Ήταν φυσιολογικό για σένα; Μου φάνηκε περίεργο» σημείωσε, αναλογιζόμενη τον χρόνο που πέρασαν μαζί.

Στο podcast παρευρέθηκε και η 25χρονη κόρη του Salomon, η Tyson, την οποία μοιράζεται με την ηθοποιό Elizabeth Ann Guttman (γνωστή επαγγελματικά ως E. G. Daily).

Η Tyson είπε για τον πατέρα της, που παίζει πόκερ με υψηλά στοιχήματα, ότι ορισμένες καταστάσεις μπορεί να είναι «κακή τύχη» αν δεν τελειώσουν «εκεί που πρέπει».

Το πρώην ζευγάρι συζήτησε και για τους λόγους που χάλασε η σχέση τους, με τη Doherty να σημειώνει: «το θέμα των ναρκωτικών τότε...».

«Τα κoρίτσια ήθελαν πάντα το κακό αγόρι μέχρι που με γνώρισαν», αστειεύτηκε ο Salomon, ο οποίος υπήρξε παντρεμένος για έναν χρόνο και με την Pamela Anderson...


Να σημειωθεί ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Shannen Doherty κάλεσε πρώην της στο podcast. Τον περασμένο μήνα (15/4) ήταν καλεσμένος ο πρώην αρραβωνιαστικός της, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παραγωγός Rob Weiss. Οι δυο τους είχαν αρραβωνιαστεί το 1995 και χώρισαν το 1998.