Breaking News

Δημήτρης Σταρόβας: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ εγκεφαλικό - Οι δηλώσεις του Γιάννη Ζουγανέλη (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Δημήτρης Σταρόβας αντιμετωπίζει περιπέτεια με την υγεία του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης νοσηλεύεται στο Τζάνειο νοσοκομείο, μετά από ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ιάσονα Τσόλη στο T-live, με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο Δημήτρης Σταρόβας υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Ο 61χρονος καλλιτέχνης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο περίπου στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης (15/5) και αμέσως σήμανε συναγερμός στους γιατρούς και στο νοσηλευτικό προσωπικό. Να σημειωθεί ότι δεν χρειάστηκε να εισαχθεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας.

«Όλα δείχνουν μέχρι στιγμής ότι η κατάσταση της υγείας του δεν είναι ανησυχητική. Υπέστη ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του Τζάνειου νοσοκομείου. Διατηρεί τις αισθήσεις του και συνομιλεί με τους γύρω του. Στο πλευρό του είναι από την πρώτη στιγμή η σύντροφός του. Συνομιλεί με τους γιατρούς και τους εξηγεί τι συνέβη», τόνισε ο Ιάσονας Τσόλης...


Ο Δημήτρης Σταρόβας υποβάλλεται σε εξετάσεις, ενώ του χορηγείται και η απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή και οι γιατροί αναμένουν το πώς θα εξελιχθεί η κατάστασή του τις επόμενες ώρες.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης είπε τηλεφωνικά στην εκπομπή του Alpha: «Είμαι σε σοκ, έπεσα από τα σύννεφα γιατί από εσάς έμαθα ότι ο Σταρόβας είναι στο Τζάνειο με εγκεφαλικό. Πραγματικά η ψυχή μου πονάει, μιλούσαμε προχθές. Ο Δημήτρης Σταρόβας είναι μία ιδιάζουσα περίπτωση ανθρώπου, καλού ανθρώπου με τρομερή διάθεση για ζωή, την οποία εκφράζει με το χιούμορ του. Πραγματικά έμεινα εμβρόντητος. Όταν μιλήσαμε, ήταν μία χαρά. Δυστυχώς αυτό έρχεται απρόσμενα».