Breaking News

Survivor - Μπλε: «Στην κόκκινη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα μία ιεραρχία - Γίνεται ό,τι πει η Κατερίνα Δαλάκα» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Φάνης Μπολέτσης και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος από τη μπλε ομάδα έκαναν δηλώσεις στην κάμερα του Survivor, σχολιάζοντας την Κατερίνα Δαλάκα.

Φάνης Μπολέτσης: «Στην κόκκινη ομάδα υπάρχει ξεκάθαρα μία ιεραρχία. Από την αρχή του παιχνιδιού είχαμε καταλάβει ότι το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας, όταν είναι να αναλάβουν μία απόφαση, το παίρνει η Κατερίνα. Από τη μία είναι λογικό γιατί έχει έρθει 4 φορές στο Survivor και έχει την εμπειρία. Είναι φανταστική παίκτρια, τα λέει σταράτα και ο λόγος της μετρά από την άποψη ότι αυτό που έχει να σου πει θα στο πει, χωρίς να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό της. Τα περισσότερα παιδιά ακολουθούν και τη στρατηγική της και τον τρόπο σκέψης της. Θέλω να δω τι θα συμβεί όταν θα γίνει ατομικό το παιχνίδι...».


Θοδωρής Τουρκογεώργος: «Εδώ και πολύ καιρό η αρχηγός της κόκκινης ομάδας είναι η Κατερίνα Δαλάκα. Ό,τι πει η Κατερίνα γίνεται και θεωρώ ότι κάποιες φορές είναι σωστό και κάποιες όχι. Ωστόσο, τα παιδιά την έχουν επιλέξει. Η Δώρα τη θεωρεί σαν μάνα που προσέχει τα παιδιά της. Δεν συμφωνώ με αυτά τα σχόλια της Δώρας, παρόλα αυτά είναι επιλογή της κόκκινης ομάδας να την έχουν αρχηγό».