Breaking News

Βασιλική Μιλλούση: «Ο Λευτέρης Πετρούνιας έχει καταπιεί το... μυστικό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή υποδέχθηκε την  Τετάρτη στο Happy Day τη Βασιλική Μιλλούση, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης.

Η αγαπημένη αθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής μίλησε, μεταξύ άλλων, για την ενασχόλησή της με τον πρωταθλητισμό, που της στέρησε την παιδική της ηλικία και για την επιτυχία του συζύγου της, Λευτέρη Πετρούνια, ο οποίος έγραψε ιστορία καθώς στέφθηκε πρόσφατα πρωταθλητής Ευρώπης για έβδομη φορά στην καριέρα του...

«Δε θα άλλαζα τίποτα, κάθε μέρα ήταν ένα νέο μάθημα και οι επιτυχίες και οι αποτυχίες και οι θυσίες. Θα δούλευα περισσότερο τον εαυτό μου, όσον αφορά τη ψυχολογία μου και εντός αγώνα και εκτός αγώνα. Πολλές φορές δεν αντιμετώπιζα τον αγώνα όπως θα έπρεπε γιατί σκεφτόμουν το μετά, αν θα κερδίσω ή όχι» είπε η Βασιλική Μιλλούση...


Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ο Λευτέρης έχει έμφυτη τη θετική σκέψη. Το έχουμε και ως αστείο με την αδερφή μου, λέμε... ο Λευτέρης έχει καταπιεί το "μυστικό"».

Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε και για τις δύο κορούλες τους, τη Σοφία και τη Λένια, ενώ σημείωσε: «Δεν τηγανίζω στο σπίτι για πολλούς λόγους, δεν μου αρέσει και που μυρίζει. Δεν το επιλέγω. Τρώμε πολύ υγιεινά στο σπίτι. Δεν έχουν μπει διάφορες σοκολάτες στο σπίτι για τα παιδιά. Με τα πάρτι ξεκίνησαν να χαλάνε τα παιδιά. Αν μου ζητήσουν, θα τους το δώσω. Προσπαθώ να τους βάλω όσο το δυνατόν γίνεται πιο υγιεινά φαγητά».