Breaking News

Λίτσα Πατέρα: «Ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα, σιγά σιγά θα το ξεχάσουμε» - Γιώργος Παπαδάκης: «Αυτό με προβληματίζει, με τρομάζει» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Γιώργος Παπαδάκης υποδέχθηκε την Παρασκευή (27/12) στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» τη Λίτσα Πατέρα. Η γνωστή αστρολόγος έκανε, μεταξύ άλλων, τις προβλέψεις της για το 2025.

Γιώργος Παπαδάκης: «Τι χρονιά είναι αυτή που έρχεται;».

Λίτσα Πατέρα: «Δεν είναι χρονιά, είναι ένας καινούργιος αιώνας. Ό,τι ξέραμε μέχρι τώρα, σιγά σιγά θα το ξεχάσουμε. Μπαίνουμε σε μία περίοδο πολύ μεγάλη, η οποία θα φέρει σημαντικές ανακατατάξεις, εμπόλεμες καταστάσεις, αλλά σίγουρα θα γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι και θα φύγουμε από τον εγωισμό που έχουμε. Θα πάμε πάρα πολύ ψηλά, θα πάμε στο φεγγάρι, θα έχουμε επαφές. Δηλαδή τα παιδιά που θα ζήσουν τα επόμενα 20-30 χρόνια, θα δουν έναν άλλο κόσμο, πολύ πιο προηγμένο, αλλά λιγότερο συναισθηματικά ποτισμένο».

Γιώργος Παπαδάκης: «Αυτό με προβληματίζει, με τρομάζει λιγάκι...».

Λίτσα Πατέρα: «Κι εμένα. Όλη αυτή η προηγμένη τεχνολογία, όλη αυτή η πρόοδος δεν αφήνει αυτό το συναίσθημα που έχουμε για την οικογένειά μας, για τα ξαδέρφια μας κλπ... Θα γίνουμε πολύ πιο εγκεφαλικοί».

Ανώνυμος είπε...

της Μπουρδολογιας το απαγαυσμα λεμε.

» Σχολιάστε