Breaking News

Ε. Παύλου: Η εξομολόγηση για τον έλεγχο στο αεροδρόμιο - «Χτυπάει το πρόσθετο μέλος και κοιτάνε όλοι, κάποιοι ξεσπούν σε γέλια» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ετεοκλής Παύλου προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση την Τετάρτη (28/5), με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη στο Πρωινό του Μιχάλη Μητρούση, ο οποίος πριν λίγους μήνες έπεσε θύμα ενός σοκαριστικού τροχαίου.

Ο Ετεοκλής Παύλου είχε μιλήσει ανοιχτά στο παρελθόν για το ατύχημά του, που είχε ως αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του ποδιού του.

Ο γνωστός παρουσιαστής αναφέρθηκε στα όσα βιώνει κάθε φορά στο αεροδρόμιο, λόγω του πρόσθετου μέλους του.

«Όσον αφορά το αεροδρόμιο, είναι κάτι που δεν το ξέρετε ούτε εσείς... Έχω βιώσει να περνάω από το αεροδρόμιο, επειδή εμένα χτυπάει συνέχεια το πρόσθετο μέλος, κάθε φορά που περνάω, πέραν του ό,τι γυρνάνε όλοι και κοιτάνε, πολλές φορές έχω δει ανθρώπους να ξεσπούν σε γέλια. Και δεν έχω καταλάβει ποτέ τον λόγο», είπε αρχικά στον τηλεοπτικό αέρα του Breakfast@Star..


Ο Ετεοκλής Παύλου πρόσθεσε στη συνέχεια: «Υπάρχει μια διαδικασία. Επειδή μου κάνουν σωματικό έλεγχο, έχει χρειαστεί σε κάποιες χώρες να με πάνε σε ξεχωριστό δωμάτιο και να μου πουν βγάλε το πρόσθετο μέλος, που είναι κατανοητό. Έχει τύχει και το εξής άβολο, να μου πουν βγάλε το πρόσθετο μέλος, ενώ είμαι όρθιος. Να δυσκολεύομαι να σταθώ όρθιος, για να δουν αν κρύβω κάτι μέσα κλπ... Αλλά το γέλιο και αυτός ο κόμπος που περνάω και γυρνάει ένα αεροδρόμιο και σε κοιτάει... Σε κομπλάρει λίγο αυτό, σε αγχώνει, γυρνούν όλοι και κοιτάνε. Το κοίταγμα το κατανοείς, αλλά το γέλιο δεν το έχω ερμηνεύσει μέχρι και σήμερα».