Breaking News

Μαρία Σολωμού για Μάριο Αθανασίου: «Η απόφασή του ήταν τολμηρή και παντελονάτη» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Μαρία Σολωμού παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο.

Η Μαρία Σολωμού μίλησε αρχικά για τις διαδικτυακές εκπομπές της, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Δεν είμαι ψυχολόγος δεν μπορώ να αντιμετωπίσω το πρόβλημα των άλλων με ψυχραιμία και να μιλήσω ανάλογα». Επίσης, αναφέρθηκε και στο «Μαρία τη νύχτα», που βγήκε και στον αέρα του Alpha.

Η γνωστή ηθοποιός είπε στη συνέχεια: «Δεν μου κάνουν πλέον προτάσεις για την τηλεόραση. Υπάρχει μία "σιχαμάρα" προς το πρόσωπό μου. Φοβούνται να μου δώσουν εκπομπή, δεν θα με έβαζαν σε κάτι ζωντανό».

Η Μαρία Σολωμού κλήθηκε να απαντήσει για τις αντιδράσεις που προκαλούν τα λεγόμενά της στις διαδικτυακές εκπομπές της.

«Αγαπώ τους άντρες, είμαι "Μπουμπουλίνα" με τους άντρες. Έχω κάνει πολλή παρέα με άντρες... Όταν είπα ότι "έχω σηκώσει χέρι σε άντρα", δεν είπε κάνεις "τι εννοεί;". Αυτό που μου έκαναν, η απάντηση σε αυτό που είπα, είναι βία στη βία. Αν δε το βλέπουν, τι μου κουνούν το δάχτυλο; Κάποιοι άντρες που ήρθαν να μου ζητήσουν τον λόγο γι' αυτό που είπα για τους 50αρηδες, στα τρία δευτερόλεπτα ήθελαν σέλφι. Αυτοί που μου στέλνουν μήνυμα "ψόφα, θα σου κάνω τη μούρη κρέας", είναι απάντηση κάποιου που δεν πιστεύει στη βία;», σημείωσε η ηθοποιός.

Η Μαρία Σολωμού  απάντησε, όταν ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Mente Fuerte: «Η σχέση μας με τον Γιώργο είναι ιδιόρρυθμη. Ήταν κάτι που δεν ήθελα ποτέ να αποσαφηνίσω. Πιστεύω ότι, ανά τα χρόνια, πάντα θα υπάρχει στη ζωή μου. Ήταν μια σχέση στον αέρα κι έτσι θα παραμείνει. Από την πρώτη μέρα που τον γνώρισα, υπήρχε εpωτισμός».

Στη συνέχεια η συζήτηση έφτασε στον Μάριο Αθανασίου, ο οποίος αποκάλυψε πρόσφατα ότι τον περασμένο χειμώνα εργάστηκε σε οικοδομή... Οι δυο τους είχαν σχέση στο παρελθόν, ενώ απέκτησαν μαζί έναν γιο, τον Αλέξανδρο.

«Ήξερα ότι ο Μάριος δούλευε σε οικοδομή. Η απόφασή του ήταν τολμηρή και παντελονάτη. Είπα "δόξα τω Θεώ που έκανα παιδί με αυτόν τον άνθρωπο", γιατί έχει από κάπου να πάρει. Δεν ξέρουμε εάν μεγαλώνουμε σωστά τον γιο μας, ελπίζουμε. Έχουμε κάνει και λάθη και σωστά. Ο γιος μου, μου είπε ότι δεν είμαι κανονική μαμά. Όταν τον ρώτησα αν θα ήθελε μία μητέρα όπως των φίλων του, μου είπε "όχι"», είπε χαρακτηριστικά...


Στο τέλος ο Νίκος Συρίγος ρώτησε τη Μαρία Σολωμού για την τραγωδία των Τεμπών και τη Μαρία Καρυστιανού.

«Βλέπω αυτή τη μάνα (σ.σ. τη Μαρία Καρυστιανού)... Βλέπω ότι εάν ήμουν εγώ θα ήμουν φυλακή, θα με είχαν κλείσει μέσα. Τι δύναμη είναι αυτή που έχει;», τόνισε η ηθοποιός.