Breaking News

Άδωνις Γεωργιάδης: «Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φώναζαν υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ και το θεωρούσαν και εξυπνάδα» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X το βράδυ της Παρασκευής (25/7), ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης αναφέρθηκε στους οπαδούς της ΑΕΚ.

Στην πρόσφατη αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Χάποελ Μπερ Σεβά, οι οπαδοί της ΑΕΚ ύψωσαν σημαίες της Παλαιστίνης και φώναξαν συνθήματα κατά του Ισραήλ, με τον Υπουργό Υγείας να σχολιάζει τη στάση τους.

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

«Διάβασα στο τουίτερ αυτό και είναι απολύτως σωστό. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ φωνάζαν χθες υπέρ της Παλαιστίνης και κατά του Ισραήλ και το θεωρούσαν και εξυπνάδα. Όμως το έκαναν μέσα σε ένα γήπεδο που λέγεται "Αγιά Σοφιά" και που έξω έχει έναν όμορφο μεγάλο δικέφαλο αετό και δεν συνειδητοποιούν ότι οι Παλαιστίνιοι είναι σύμμαχοι των Τούρκων, πανηγύρισαν για την μετατροπή της Αγίας του Θεού Σοφίας στην Κωνσταντινούπολη σε Τζαμί και θεωρούν την Τουρκία "απελευθερωτή" της Κύπρου.

Το Ισραήλ από την άλλη, είναι εχθρός της Τουρκίας, καταγγέλλει παντού την Τουρκική κατοχή της Κύπρου, διαμαρτύρεται για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε Τζαμί και δίνει μάχη για να μην πάρει η Τουρκία F35 και άλλα υπερσύγχρονα Αμερικανικά όπλα ώστε να κινδυνεύσει η Ελλάδα.

Κοινώς στο μυαλό τους έχουν πλήρη σύγχυση για το ποιος είναι φίλος τους και ποιος εχθρός τους. Είμαστε με το @IsraelinGreece διότι το Ισραήλ είναι με την Ελλάδα τελεία και παύλα! Και φυσικά οι τουρίστες από το Ισραήλ είναι απολύτως ευπρόσδεκτοι εδώ».