Breaking News

Κώστας Κοκκινάκης για Μάνο Βουλαρίνο: «Θεώρησε πως έπρεπε να πει τη μ...α του, προσβάλλοντας κάποιον συνάνθρωπό του» (photo)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Κώστας Κοκκινάκης αναφέρθηκε με αιχμηρό τρόπο στο σχόλιο που έκανε ο Μάνος Βουλαρίνος κατά της Νατάσσας Μποφίλιου. 

Αντιδράσεις προκάλεσε το σχόλιο που έκανε ο Μάνος Βουλαρίνος, μετά από ανάρτηση της Νατάσσας Μποφίλιου. 

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε μία φωτογραφία από τις διακοπές της στη Φολέγανδρο, στην οποία πόζαρε με μπικίvι.

O γνωστός δημοσιογράφος, ο οποίος ειδικεύεται στην πολιτική σάτιρα, σχολίασε στην πλατφόρμα X: «Πρώτη θέση σε διαγωνισμό κρατήματος αναπνοής».

Ακολούθησε «κύμα» αντιδράσεων από χρήστες των social media, ανάμεσά τους και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος εξέφρασε τη στήριξή του στη Νατάσσα Μποφίλιου. 

Ο πρώην υδατοσφαιριστής έγραψε σε story του στο Instagram: «Βγήκε λοιπόν αυτός ο δημοσιογράφος να κάνει αστειάκι (που δεν είναι καν αστείο) με μια γυναίκα που ανέβασε φωτογραφία από τις διακοπές της. Δεν έχει σημασία ποια είναι, θεώρησε πως έπρεπε να πει τη μακακία του προσβάλλοντας κάποιον συνάνθρωπό του. Και όπως πολύ σωστά είπε ο Μποσταντζόγλου: "Τι νόημα έχει να είσαι του Χάρβαρντ και να είσαι μ@λ@κ@ς;"».