Τανιμανίδης - Μπόμπα: Από Φινλανδία και Εσθονία, στη Λετονία - «Roadtrip με 2 παιδιά και έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει κινητό» (photo)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Χριστίνα Μπόμπα, ο Σάκης Τανιμανίδης και οι δίδυμες κορούλες τους, Αριάνα και Φιλίππα, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Μετά τις διακοπές στην Πάρο, η οικογένεια ταξίδεψε στο εξωτερικό και επισκέφτηκε τη Φινλανδία. Κατόπιν αποφάσισαν να συνεχίσουν το roadtrip τους στις Βαλτικές χώρες και βρέθηκαν ήδη στην Εσθονία, ενώ ακολουθεί η Λετονία.
Την Πέμπτη (7/8), η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μία οικογενειακή φωτογραφία στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα:
«Roadtrip με δύο παιδιά 4 χρονών και έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει κινητό και social media! Υποχρεωτικό digital detox αλλά αξίζει!!! Φινλανδία, Εσθονία και σήμερα φεύγουμε για Λετονία! Μια από τις λίγες selfies που καταφέραμε να βγάλουμε... και αυτό γιατί τρώνε παγωτό!».

