Πένυ Σκάρου: Αναβλήθηκε η δίκη για την υπόθεση βιaσμoύ της - «Δεν πρέπει να είναι ελεύθερος» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Αναβολή για τον Μάιο του 2026 πήρε η δικαστική υπόθεση της Πένυ Σκάρου, της γνωστής τραγουδοποιού και πρωταθλήτριας του Παναθηναϊκού ΑμεΑ στην ξιφασκία με αμαξίδιο.
Δημοσίευμα της «Espresso» ανέφερε ότι η Πένυ Σκάρου κατήγγειλε έναν 70χρονο ότι την κακoποίησε σeξουαλικά πριν από τρία χρόνια, ενώ προηγουμένως την είχε ναρκώσει.
Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, τον οποίο η Πένυ Σκάρου γνώριζε, την παρέσυρε στο σπίτι του και, αφού έριξε κάτι στο ποτό της κάνοντάς την να χάσει τις αισθήσεις της, στη συνέχεια τη βίaσε. Η τραγουδοποιός δεν είχε αρχικά καθόλου μνήμες από το συμβάν, αλλά λίγο καιρό μετά διαπίστωσε ότι ήταν έγκυος και λόγω του ό,τι τη συγκεκριμένη περίοδο βρισκόταν σε σχέση με μια άλλη γυναίκα, συνδύασε τα γεγονότα και συνειδητοποίησε τι της είχε συμβεί.
Όπως σημειώνεται στο ρεπορτάζ του Ηλία Μαραβέγια στην «Espresso», την ίδια μέρα που η Πένυ Σκάρου κατάλαβε ότι είχε μείνει έγκυος απέβαλε κιόλας - πιθανότατα λόγω του σοκ που υπέστη με τη συνειδητοποίηση της σeξουαλικής της κακoποίησης.
Το πρωί της Τετάρτης (8/10), το Πρωινό μετέδωσε ότι η δικαστική υπόθεση πήρε αναβολή για τον Μάιο του 2026. Η κάμερα του ΑΝΤ1 συνάντησε την Πένυ Σκάρου έξω από το δικαστήριο.
«Θέλω να διευκρινίσω ότι τώρα δεν συζώ με γυναίκα. Τότε είχα μία σχέση με γυναίκα. Είμαι biseχual, είχα και πολλά αγόρια στη ζωή μου. Έχω απογοητευτεί και με τις γυναίκες και με τους άντρες. Αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη και ψυχολογικά πιεσμένη, γιατί σήμερα πήρε αναβολή η υπόθεση, όπως περιμέναμε να γίνει. Δεν εμφανίστηκε και δεν εμφανίστηκαν ούτε οι μάρτυρες. Στεναχωριέμαι γιατί όλο αυτό το περνάω τρία χρόνια και θέλω να τελειώσει για να προχωρήσω κι εγώ και με τη ζωή μου και με τη μουσική μου», είπε αρχικά η Πένυ Σκάρου...
Και πρόσθεσε: «Τον 70χρονο τον γνώριζα μερικούς μήνες από ένα μαγαζί που δούλευα. Αυτός ερχόταν εκεί, αλλά δεν ήταν φίλος μου. Ωστόσο με έκανε να τον εμπιστεύομαι... Εγώ εκτιμώ ότι το έχει κάνει και σε άλλες γυναίκες και δεν πρέπει να είναι ελεύθερος. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι χωρισμένος, ενώ έχει πέντε παιδιά και τρία εγγόνια... Φυσικά και πήρα DNA από το νεκρό έμβρυο. Δεν θα προχωρούσα ποτέ σε καταγγελία αν δεν ήμουν 1000% σίγουρη».
Να σημειωθεί ότι η Πένυ Σκάρου είχε συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο και όλη την Ελλάδα με το ατύχημά της στα τέλη Ιουνίου του 2014, στο οποίο έχασε το ένα της πόδι.
