Breaking News

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου: Τετράωρη στάση εργασίας των δημοσιογράφων για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου (11:30 π.μ. - 3:30 μ.μ.), θα πραγματοποιηθεί τετράωρη στάση εργασίας για όλους τους δημοσιογράφους - μέλη των Ενώσεων Μελών της ΠΟΕΣΥ (
Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών), προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΣΥ αποφάσισε την προκήρυξη τετράωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2025 από τις 11:30 π.μ. έως 3:30 μ.μ. για όλους τους δημοσιογράφους - μέλη των Ενώσεων Μελών της ΠΟΕΣΥ, που εργάζονται σε όλα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και είναι ασφαλισμένοι στον "ΕΝΙΑΙΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ" (ΕΔΟΕΑΠ), προκειμένου να διευκολυνθεί η συμμετοχή τους στην Τακτική Γενική Συνέλευση του Ασφαλιστικού τους φορέα».