Σοφία Μουτίδου για Απόστολο Γκλέτσο: «Χαίρομαι για τα 12 χρόνια θεραπείας που έχω κάνει και δεν ανέπτυξα παλμούς» (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία μέρα μετά την αιφνιδιαστική αποχώρηση του Απόστολου Γκλέτσου από το «Real View», η Σοφία Μουτίδου ανέφερε το βράδυ της Τετάρτης (5/11) στην εκπομπή του Open:
«Καταρχάς το ζήσαμε όλες μαζί, είναι όμως προσωπικό το βίωμα της καθεμιάς, γιατί το πώς αισθάνεσαι μία παρέμβαση έχει να κάνει με το πώς μεγάλωσες, με το τι βιώματα έχεις, ποιο είναι το παρελθόν σου, το προσωπικό σου ιστορικό... Εγώ αυτό που έζησα ήταν... μπήκε ένας άνθρωπος με μια ψιλοασταθή κλινική εικόνα. Δηλαδή μπήκε ένας άνθρωπος που ήταν και ναι και όχι, πολύ θετικός, πολύ θυμωμένος.
Άκουσα ματσίλες, άκουσα τοξικές αρρενωπότητες, άκουσα χέρια στο τραπέζι, άκουσα μετρημένες δουλειές που λύθηκαν με ξύλο, με βία, με απειλή βίας. Ακόμα και η επίλυση ενδεχόμενης παρεvόχλησης μπρος στα μάτια του θα λυνόταν με δολοφονία ή με ξύλο. "Θα τον σκότωνα". Εγώ ήμουν ευγενέστατη και δεν είπα "τι λες για το ξύλο;", άκουγα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι αποδεχόμουν ή δεχόμουν. Δεν δεχόμουν το ξύλο ως επίλυση. Ήδη ήταν κακοποιητική η περιγραφή που έκανε.
Προχωράμε. Προχωράει σε δημόσια προσβολή της αστυνομίας. Λέει ότι οι αστυνομικοί κάνουν σeξ με τα παιδιά τους και τα βιντεοσκοπούν. Προχωράει σε δήλωση ότι οι άνθρωποι του θεάτρου που είναι κακοί είναι συγκεκριμένος αριθμός...
Αν οποιοσδήποτε δει το βίντεο κανονικά, θα δει ότι αφού τον είπα ψεύτη, ο άνθρωπος δεν έφυγε. Δεν έφυγε όταν τον είπα ψεύτη. Είπα μία φορά "λες ψέματα", δυο φορές "λες ψέματα", τρεις φορές και καθόταν και κουβέντιαζε. Ο άνθρωπος έφυγε όταν του είπα "Νιώθω ότι ήσουν πάρα πολύ τυχερός που δεν συνέβη μπροστά στα μάτια σου. Δεν μπορεί τόσα χρόνια να είσαι τόσο τυχερός. Άρα ψεύδεσαι".
Στη μεγάλη ερώτηση που επικρατεί σήμερα στα sites αν ήξερα κάτι... Δεν ξέρω κάτι. Αναρωτιέμαι μήπως φοβήθηκε ότι ξέρω. Ο θυμός ο ανεξέλεγκτος, η βία, ο τραμπουκισμός και το άκρατο θέατρο το κακό, του "αφήνω το μικρόφωνό μου και φεύγω", σε μια πρώτη ανάγνωση, στην εισαγωγή της ψυχικής υγείας βλέπεις ότι κρύβει φόβο. Υπάρχει φόβος όταν κάποιος σου τσαμπoυκαλεύεται, φοβάται. Χαίρομαι για τα 12 χρόνια θεραπείας που έχω κάνει και δεν ανέπτυξα παλμούς σε μια προσωπική λεκτική κακοποίηση που δέχτηκα».
