Breaking News

Κόνι Μεταξά: «Η μεγαλύτερη προδοσία που έχω βιώσει, ήταν από τον Μάριο Καπότση - Η Josephine με μπλόκαρε στα social media» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Fipster φιλοξένησε την Κόνι Μεταξά στη διαδικτυακή εκπομπή του «Μπαμ Μπουμ». Η κόρη του Λευτέρη Πανταζή αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρώην σύζυγό της Μάριο Καπότση.

Να σημειωθεί ότι, μετά από μία περίοδο φημών, τον Φεβρουάριο του 2025 είχε επιβεβαιωθεί ότι ο πολίστας Μάριος Καπότσης και η Κόνι Μεταξά έβαλαν τέλος στον γάμο τους. Πριν λίγο καιρό έγινε γνωστό ότι εκδόθηκε το συναινετικό διαζύγιό τους.

«Ο λόγος που χώρισα με τον Μάριο ήταν ότι εκείνος δεν ήταν καθόλου συναισθηματικός, ενώ εγώ είμαι φουλ.... Η μεγαλύτερη προδοσία που έχω βιώσει την έχω βιώσει από τον Μάριο. Του ζήτησα να μη μιλάει με τον πατέρα μου μετά τον χωρισμό μας και εκείνος δεν το σεβάστηκε. Τώρα, όμως, δεν μιλάει. Του το είχα ζητήσει πολλές φορές. Επίσης, ο ίδιος μου ζήτησε να μην τον αναφέρω ξανά, οπότε... συγγνώμη Μάριε», είπε η γνωστή performer.

Νωρίτερα η Κόνι Μεταξά αποκάλυψε στον Fipster: «Εγώ δεν κάνω μπλοκ στα social media, εκείνοι με κάνουν. Με έχουν κάνει η Josephine και η Κωνσταντίνα Σουλτάτη. Δεν θα κάνω κανέναν μπλοκ γιατί δεν είμαι 5 χρονών. Κάνω μόνο όσους μου μιλάνε πάρα πολύ άσχημα στα σχόλια».