Υρώ Μανέ: H κόρης της, Φαίδρα, στο νέο video clip του Ηλία Βρεττού (videos)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η Φαίδρα Νταϊόγλου - η κόρη της γνωστής ηθοποιού Υρώς Μανέ - είναι χορεύτρια και χορογράφος και συμμετέχει στο video clip «Mάτια Μου» του Ηλία Βρεττού.
Να σημειωθεί ότι η Υρώ Μανέ ήταν καλεσμένη τον περασμένο Οκτώβριο του 2025 στην εκπομπή «Super Κατερίνα», όπου είπε στην Κατερίνα Καινούργιου: «Η κόρη μου είναι χορεύτρια και χορογράφος, χαίρομαι γιατί ακολουθεί τον δικό της δρόμο...».
Η ανακοίνωση της Panik:
Ο Ηλίας Βρεττός επανέρχεται με το «Μάτια Μου» και συνεχίζει τη δισκογραφική του πορεία με ακόμα ένα τραγούδι που ήδη έχει αγαπηθεί πολύ και ακούγεται δυνατά.
Το «Μάτια Μου» είναι ένα εpωτικό τραγούδι, σε μουσική του Βασίλη Δαραμούσκα και στίχους του Σωτήρη Μπίσδα, που πρωτοκυκλοφόρησε το 2017 και αγαπήθηκε από τον κόσμο, με τον Ηλία Βρεττό να το παρουσιάζει μέσα από το δικό του ερμηνευτικό πρίσμα, τόσο στις live εμφανίσεις του, όσο και μέσα από το unplugged live medley «Τα Epωτικά».
Το «Μάτια Μου», που κυκλοφορεί από την Panik Platinum, οπτικοποείται μέσα από ένα video που μεταφέρει όλο το συναίσθημα του τραγουδιού.
Με τη χρήση εφέ, όπως τα light patterns και το slow motion, οι στίχοι του τραγουδιού μεταφέρονται ως σκέψεις που έρχονται και φεύγουν, ενώ ο Ηλίας Βρεττός και η συμπρωταγωνίστριά του, Φαίδρα Νταϊόγλου, ενσαρκώνουν μία εσωτερική κατάσταση αγάπης και επιθυμίας. Τη σκηνοθεσία έκανε ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος.
Αυτή την περίοδο ο Ηλίας Βρεττός συνεχίζει τις live εμφανίσεις του κάθε Τετάρτη στο «Madonna» στη Θεσσαλονίκη, κάθε Πέμπτη στο «Forte» στο Κολωνάκι και κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο «Zazza Music Hall» στην Κύπρο.
