Τρίκαλα: Φονική πυρκαγιά σε εργοστάσιο (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε στα Τρίκαλα, μετά από εκκωφαντική έκρηξη και πυρκαγιά στο εργοστάσιο της μπισκοτοβιομηχανίας «Βιολάντα». Η πυρκαγιά άφησε πίσω της τέσσερις νεκρές γυναίκες και μία αγνοούμενη.
Το περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας (26/1), τη στιγμή που στο κτήριο βρίσκονταν 13 εργαζόμενοι της νυχτερινής βάρδιας.
Σύμφωνα με το Action 24, μέχρι τις 9 περίπου το πρωί της Δευτέρας είχαν βρεθεί τέσσερις σοροί από τις πέντε γυναίκες που αγνοούνται.
Η πυρκαγιά άφησε πίσω της κατεστραμμένες εγκαταστάσεις. Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους εργαζόμενους, οι περισσότεροι έχουν τραυματιστεί με ελαφρά τραύματα και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Τρικάλων...
Η ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η εταιρεία:
«Σήμερα σημειώθηκε σοβαρό περιστατικό στις εγκαταστάσεις του εργοστασίου μας, κατά τη διάρκεια της νυχτερινής βάρδιας, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία. Η Πυροσβεστική Υπηρεσία και οι αρμόδιες αρχές βρίσκονται στο σημείο και επιχειρούν.
Υπάρχουν 5 αγνοούμενοι εργαζόμενοι και καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια από την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τις αρμόδιες αρχές για τον εντοπισμό τους.
Αυτή τη στιγμή, το μόνο που μας απασχολεί είναι οι άνθρωποί μας. Στεκόμαστε δίπλα σε αυτούς και στις οικογένειές τους και κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να τους στηρίξουμε. Παράλληλα, συνεργαζόμαστε πλήρως με τις αρμόδιες αρχές και παρέχουμε κάθε διαθέσιμη βοήθεια».
