Breaking News

Eurovision - Ακύλας: «Δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, είμαι στεναχωρημένος γιατί δεν ήθελα να σας απογοητεύσω» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Ακύλας έκανε δηλώσεις, μετά τη 10η θέση που πήρε στον τελικό της Eurovision. Ο νεαρός τραγουδιστής, ο οποίος εκπροσώπησε την Ελλάδα, είπε στην κάμερα της ΕΡΤ και στη δημοσιογράφο Κέλλυ Βρανάκη: 

«Πάλι κουβά! Λοιπόν παιδιά, δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω αν πρέπει να ζητήσω συγγνώμη, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι όντως στεναχωρημένος γιατί δεν ήθελα να σας απογοητεύσω, δεν ήθελα να στεναχωρήσω πραγματικά.

Με φέρατε μέχρι εδώ, με στηρίξατε και αυτό είναι το πιο σημαντικό για μένα. Το ό,τι μου δώσατε αυτή την ευκαιρία να είμαι σε αυτόν τον μεγάλο διαγωνισμό. Και πραγματικά να ξέρετε ότι εγώ σε όλο αυτό το ταξίδι έδωσα το 100%, το 200% της αντοχής μου και του εαυτού μου. Αρρώστησα, έβγαλα αμυγδαλές, έκανα τα πάντα για να δώσω το καλύτερο που μπορώ.

Σίγουρα λυπάμαι για τη θέση που πήραμε. Ίσως να μας αδίκησαν λίγο... αλλά και πάλι, Ελλάδα, ευχαριστώ πάρα πολύ που μου έδωσες την ευκαιρία να το ζήσω. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ πολύ».