Ταϊλάνδη: Τρένο συγκρούστηκε με λεωφορείο - Τουλάχιστον 8 νεκροί (video)
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Τραγωδία σημειώθηκε το Σάββατο 16 Μαΐου στην Ταϊλάνδη, σε πολυσύχναστη σιδηροδρομική διάβαση στην Μπανγκόκ.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Reuters, που επικαλείται τις αρμόδιες Αρχές της Ταϊλάνδης, τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 32 τραυματίστηκαν, όταν ένα εμπορικό τρένο συγκρούστηκε με ένα δημόσιο λεωφορείο σε σιδηροδρομική διάβαση στην Μπανγκόκ, προκαλώντας πυρκαγιά που κατέκαψε το όχημα.
Πυροσβέστες και συνεργεία διάσωσης έσπευσαν στο σημείο, καθώς οι φλόγες κατέκαψαν το λεωφορείο και τα κοντινά οχήματα κοντά στον σταθμό Makkasan της γραμμής του αεροδρομίου στο κέντρο της Μπανγκόκ.
Ο αναπληρωτής υπουργός Μεταφορών, Siripong Angkasakulkiat, επικαλούμενος τις αρχικές αναφορές, δήλωσε ότι το λεωφορείο είχε σταματήσει στις γραμμές σε κόκκινο φανάρι, εμποδίζοντας τις μπάρες να κλείσουν. Πρόσθεσε, επίσης, ότι το τρένο, το οποίο μετέφερε εμπορευματοκιβώτια, δεν μπόρεσε να σταματήσει εγκαίρως για να αποφύγει τη σύγκρουση με το λεωφορείο.
«Οκτώ άνθρωποι σκοτώθηκαν και 32 τραυματίστηκαν, με τους τραυματίες να νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία. Και οι οκτώ νεκροί βρίσκονταν στο λεωφορείο», είπε ο Angkasakulkiat.
Δείτε το σχετικό βίντεο από την εκπομπή «Action Weekend» του Action 24.
