Breaking News

Αντώνης Ρέμος: «Είδα το αυτοκίνητό μου αναποδογυρισμένο, η αδερφή μου και η μητέρα μου με έπαιρναν για να μάθουν αν είμαι εγώ» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Αντώνης Ρέμος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή «Τετ α Τετ» του Alpha Κύπρου και στον Τάσο Τρύφωνος. Ο δημοφιλής τραγουδιστής είπε, μεταξύ άλλων, για τον αείμνηστο Παντελή Παντελίδη:

«Είναι μια πληγή μέσα μου. Είναι πολύ στενάχωρο, που ένα τόσο νέο παιδί "έφυγε" ξαφνικά και με τέτοιο τρόπο και δυστυχώς γράφτηκαν χιλιάδες αερολογίες και κυήματα της φαντασίας. 

Ο Παντελής ήταν, είναι και θα είναι μια οντότητα που έχω ζήσει κοντά της, όσο πρόλαβα τα τελευταία 4-5 χρόνια της ζωής του. 

Θα πηγαίναμε να κάνουμε κάποιες μοναδικές συναυλίες στην Αυστραλία. Δυστυχώς η μοίρα μας έπαιξε ένα πολύ κακό παιχνίδι, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή και να αφήσει αναπάντητα πολλά ερωτήματα και ανοιχτές τις πληγές μας.

Ήταν πραγματικά σαν μικρός μου αδελφός... Όταν με ξύπνησαν το πρωί και είδα το αυτοκίνητό μου αναποδογυρισμένο και ότι υπήρχε ένας νεκρός τραγουδιστής... (σ.σ. ο Παντελίδης είχε πάρει το αυτοκίνητο από τον Ρέμο λίγο καιρό πριν το μοιραίο δυστύχημα).

Δεν είχαν πει ακόμα το όνομά του και η αδερφή μου και η μητέρα μου έπαιρναν τηλέφωνο να δούνε αν είμαι εγώ ή όχι. Είχε γίνει ένας μεγάλος χαμός τότε... Ας μείνουμε στο ό,τι ο Παντελής για μένα ήταν και θα είναι πάντα στην ψυχή μου. Μακάρι να μην συνέβαινε αυτό, μακάρι να γύριζα τον χρόνο πίσω».

Δείτε το βίντεο (το παραπάνω απόσπασμα από το 42:30).