Breaking News

Δημήτρης Ουγγαρέζος για Breakfast@Star: «Υπήρχαν στιγμές που άλλαξε τελείως ρότα και πήγε σε σκληρό κουτσομπολιό» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Η τηλεοπτική ομάδα του Buongiorno αναφέρθηκε στο Breakfast@Star, το οποίο θα ρίξει τίτλους τέλους στο Star το επόμενο διάστημα, μετά από 4 σεζόν. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε χαρακτηριστικά:

«Εδώ υπάρχει, λόγω περικοπής μπάτζετ, ένα "κόψιμο" ξεκάθαρο από το Star. Πήρε το τσεκούρι του κι "έκοψε" μια εκπομπή, να τα λέμε αυτά τώρα, γιατί ενοποίησε μια ζώνη.

Κι επίσης, επειδή το είδα πολύ στα social, ότι είναι η μοναδική εκπομπή που έκανε πραγματική ψυχαγωγία και ήταν κάτι εναλλακτικό. Όχι, το ό,τι δεν ασχολείσαι με την επικαιρότητα, δεν σημαίνει ότι κάνεις ψυχαγωγία ή κάτι εναλλακτικό, διασκεδαστικό. Υπήρχαν στιγμές που άλλαξε τελείως ρότα η εκπομπή και πήγε σε σκληρό gossip, σε σκληρό κουτσομπολιό».