Breaking News

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τη γυναικοκτονία στην Καλαμάτα - 41χρονος σκότωσε την 39χρονη σύζυγό του (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία νέα γυναικοκτονία σημειώθηκε στη χώρα μας. Η τραγωδία έγινε στην Καλαμάτα τα ξημερώματα της Δευτέρας (1/6).

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, ένας 41χρονος δολοφόνησε την 39χρονη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους, στο κέντρο της Καλαμάτας.

Περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας, οι γείτονες άκουσαν φωνές από το διαμέρισμα και ειδοποίησαν την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο διαμέρισμα, όπου αντίκρισαν τον 41χρονο να είναι γεμάτος αίματα, ενώ η σύζυγος του εντοπίστηκε νεκρή στην κρεβατοκάμαρα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι. Στο σπίτι βρισκόταν και τα δύο ανήλικα παιδιά τους, ηλικίας 6 και 10 ετών, τα οποία μεταφέρθηκαν στην Παιδιατρική Κλινική του Νοσοκομείου Καλαμάτας για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης. Ο 41χρονος ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.:

«Συνελήφθη, σήμερα (1.6.2026) τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Καλαμάτας, 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σήμερα και πρώτες πρωινές ώρες, ανωτέρω αστυνομικοί, κατόπιν καταγγελιών, προσέτρεξαν σε οικία, όπου εντός αυτής, ανευρέθη 39χρονη ημεδαπή, χωρίς τις αισθήσεις της, φέροντας τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο (μαχαίρι).

Στην εν λόγω οικία, βρισκόταν ο 41χρονος σύζυγος της, ο οποίος προσήχθη και συνελήφθη, καθώς ομολόγησε την πράξη του, ενώ κατασχέθηκε το παραπάνω μαχαίρι.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσσηνίας, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας, για την διερεύνηση των ακριβών συνθηκών διάπραξης της αξιόποινης πράξης».