Breaking News

Μάρω Κοντού: Ηλικιωμένος με μαχαίρι επιχείρησε να μπει στο δωμάτιό της στο «Αττικόν» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ένας ηλικιωμένος άνδρας επιχείρησε να εισέλθει στο δωμάτιο νοσηλείας της ηθοποιού Μάρως Κοντού 
στο «Αττικόν», το βράδυ της Τετάρτης (24/6), έχοντας στην κατοχή του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με το Mega, ο ηλικιωμένος (90-92 ετών) εμφανίστηκε στην είσοδο του νοσοκομείου, αναφέροντας στον υπάλληλο ασφαλείας ότι είναι συγγενής της Μάρως Κοντού.

Ο ηλικιωμένος είχε στην κατοχή του μία γλάστρα και ένα μαχαίρι, με τον  άνδρα της ασφάλειας να τον ακινητοποιεί, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικές δυνάμεις. 

Οι Αρχές διερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού και τα κίνητρά του. Σύμφωνα με το Mega, οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Να σημειωθεί ότι η Μάρω Κοντού νοσηλεύεται στο «Αττικόν» από τις 15 Ιουνίου. Η αγαπημένη ηθοποιός είχε ένα ατύχημα στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να υποστεί κάκωση στο αριστερό ισχίο, καθώς και κάταγμα σε πλευρό κοντά στον πνεύμονα.