Άρης Μουγκοπέτρος: «Ζητώ συγγνώμη για το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψή μου και σχετίζεται με κατανάλωση αλκοόλ»
Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Ο Άρης Μουγκοπέτρος έκανε μία μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram, τη Δευτέρα (31/8), με αφορμή την πρόσφατη σύλληψή του για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Ο Άρης Μουγκοπέτρος συνελήφθη το πρωί της Κυριακής (30/8), μετά από έλεγχο της τροχαίας για αλκοτέστ στο κέντρο της Αθήνας.
Στον γνωστό μουσικό και δεξιοτέχνη του κλαρίνου ασκήθηκε ποινική δίωξη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ του επιβλήθηκε άμεσα πρόστιμο 1.375 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος για 250 ημέρες.
Η ανάρτηση του Άρη Μουγκοπέτρου:
«Θέλω να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη για το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψή μου και σχετίζεται με κατανάλωση αλκοόλ.
Έχω μετανιώσει πραγματικά για το λάθος μου. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, αναγνωρίζω την ευθύνη μου και από δω και πέρα θα φροντίσω με τις πράξεις μου να δείξω την απαιτούμενη υπευθυνότητα και τον σεβασμό που οφείλω στον κόσμο που με αγαπά και με στηρίζει.
Θέλω επίσης να ξεκαθαρίσω κάτι για τις αυθόρμητες δηλώσεις που έκανα στους δημοσιογράφους. Δεν αφορούν σε καμία περίπτωση όλους τους ανθρώπους των ΜΜΕ. Τους περισσότερους τους ευχαριστώ πραγματικά για τη στάση και τη στήριξή τους όλο αυτό το διάστημα, όπως και τα παιδιά στα συνεργεία που έχουν περιμένει ώρες μέσα στον ήλιο για να κάνουν τη δουλειά τους.
Η έντασή μου αφορούσε συγκεκριμένους ανθρώπους που δεν αρκούνται στο να μεταφέρουν μια είδηση, αλλά πολλές φορές γίνονται και δικαστές. Εκεί που τους παίρνει, εκεί που είναι εύκολο να βγει ένα όνομα στη φόρα και να στηθεί ένας άνθρωπος στον τοίχο.
Όπως ζητάω από τους άλλους να έχουν μέτρο, έτσι οφείλω κι εγώ να έχω μέτρο στις πράξεις και στα λόγια μου.
Ζητώ συγγνώμη από την οικογένειά μου, τους συνεργάτες μου και πάνω απ’ όλα από τον κόσμο. Τα λάθη φαίνονται. Αυτό που μετράει είναι τι κάνεις μετά από αυτά».

