Breaking News

Όροι Χρήσης - Πνευματικά Δικαιώματα

Διαφήμιση - Advertisement
• Το Greek Web TV λειτουργεί ως μία ιστοσελίδα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας των επισκεπτών της. Τα άρθρα στο Greek Web TV γράφονται αποκλειστικά από συντάκτες της σελίδας. Όπου υπάρχει αντιγραφή, αναφέρεται η πηγή. Απαγορεύεται ρητά η αντιγραφή του περιεχομένου του Greek Web TV, χωρίς την αναφορά στην πηγή (Νόμος 2121/1993).

• Το Greek Web TV δε φέρει καμία ευθύνη για την εγκυρότητα των ειδήσεων που βασίζονται στα Μέσα, ελληνικά ή διεθνή, έντυπα ή ηλεκτρονικά.

• Το Greek Web TV λειτουργεί, επίσης, ως ιστοσελίδα με σκοπό την αναζήτηση και ευρετηρίαση ειδικού περιεχομένου. Αναζητεί, ταξινομεί και δημοσιεύει διαδικτυακές διευθύνσεις (urls) οι οποίες παραπέμπουν σε δημόσιες ιστοσελίδες τρίτων που νόμιμα φιλοξενούν και μεταδίδουν οπτικοακουστικό υλικό (livestream). Αν επιλέξετε οποιοδήποτε σύνδεσμο (link) από το ευρετήριο του Greek Web TV μεταφέρεστε ή συνδέεστε αυτόματα με τις εκάστοτε υπηρεσίες τρίτων.

• Το Greek Web TV δε φιλοξενεί streaming ή υλικό με πνευματικά δικαιώματα όπως επίσης δε φιλοξενεί τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στους τηλεοπτικούς σταθμούς οι οποίοι έχουν και την ευθύνη για οτιδήποτε προβάλλουν. Συνεπώς τα οποιαδήποτε τεχνικά ή νομικά θέματα αφορούν τους κατόχους των σταθμών.

• Ο χρήστης και επισκέπτης του Greek Web TV αποδέχεται ότι με την επίσκεψή του σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων αποχωρεί από τον παρόν ιστότοπο και υπόκειται στους όρους χρήσης των διαδικτυακών τόπων τρίτωνΤο Greek Web TV δε φέρει καμία ευθύνη ή υποχρέωση για τη σωστή λειτουργία των εν λόγω διαδικτυακών τόπων.

• Το  Greek Web TV  παραπέμπει μέσω συνδέσμων (links) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων. Αυτό, όμως, δε σημαίνει ότι υιοθετεί, υποστηρίζει ή αποδέχεται τις απόψεις, τις πράξεις και  το περιεχόμενο που αυτοί εκφράζουν και δημοσιεύουν. Όταν ο χρήστης και επισκέπτης του Greek Web TV μεταβαίνει σε αυτούς τους διαδικτυακούς τόπους τρίτων, οι τρίτοι  αυτοί φορείς των διαδικτυακών τόπων φέρουν την αποκλειστική ευθύνη κατά το νόμο για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων τους ή για οποιαδήποτε ζημία μπορεί να προκύψει από τη χρήση τους. Το Greek Web TV άπλα ευρετηριάζει τις ιστοσελίδες αυτές και δεν έχει τη δυνατότητα ή το δικαίωμα ή την υποχρέωση να γνωρίζει τους όρους με τους οποίους οι εν λόγω ιστοσελίδες τρίτων δημοσιεύουν το περιεχόμενό τους. 

• Το Greek Web TV διατηρεί κάθε δικαίωμα να προσθέσει, τροποποιήσει ή αφαιρέσει από το ευρετήριό του οποιαδήποτε διαδικτυακή διεύθυνση τρίτου ανά πάσα στιγμή και χωρίς καμία προειδοποίηση.

• Το  Greek Web TV δεν πωλεί, ούτε ενοικιάζει αλλά ούτε και εκμεταλλεύεται με οποιοδήποτε άλλο τρόπο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων που ευρετηριάζει. Η εκμετάλλευσή τους υπόκειται στον αποκλειστικό έλεγχο των ιστοσελίδων αυτών.

• Το Greek Web TV είναι μια υπηρεσία που παρέχεται δωρεάν και συντηρείται από τις διαφημίσεις που προβάλλει στις δικές του ιστοσελίδες και μόνο.

• Έργα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων που τυχόν συγκαταλέγονται στο Greek Web TV έχουν τεθεί για λόγους ενημέρωσης και αναγράφεται η πηγή τους. Αν κάπου έχουμε παραλείψει να αναφέρουμε την πηγή ειδοποιήστε μας με email να το επανορθώσουμε. Αν παρ' όλα αυτά ζητηθεί από τους δικαιούχους θα αφαιρεθούν άμεσα.

• Γενικά αν για οποιοδήποτε λόγο θίγονται πνευματικά δικαιώματα επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της σελίδας.