Breaking News

Λίβερπουλ: Διέσυρε την Τότεναμ και πάει για... τίτλο! (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά που η Λίβερπουλ είχε βρεθεί στην κορυφή του αγγλικού πρωταθλήματος 6 αγωνιστικές πριν να πέσει η αυλαία.

Τον πρώτο λόγο βέβαια για την κατάκτηση του τίτλου εξακολουθεί να έχει η Μάντσεστερ Σίτι, που με 67 βαθμούς, βρίσκεται 4 πόντους πίσω από τους "κόκκινους" αλλά με 2 αγώνες λιγότερους. Παρ'όλα αυτά η Λίβερπουλ είναι και ουσιαστικά πλέον ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στη χθεσινή αναμέτρηση στο "Άνφιλντ" , οι "κόκκινοι" διέσυραν την Τότεναμ με 4-0 και έφτασαν έτσι στις 8 συνεχόμενες νίκες.

Να σημειώσουμε ότι ο Λουίς Σουάρες με το χθεσινό τέρμα που πέτυχε έφτασε τα 29 στη σεζόν και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ της Λίβερπουλ, από τότε που το αγγλικό πρωτάθλημα ονομάζεται Premier League (1992-93), καθώς μπήκε μπροστά από τα 28 γκολ του Ρόμπι Φάουλερ (1995-96).

Γκολ (4-0): Καμπούλ 2'(αυτογκόλ), Σουάρες 25', Κοουτίνιο 55', Χέντερσον 75'
Λίβερπουλ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Άγκερ, Φλάναγκαν, Τζέραρντ (70' Λούκας Λέιβα), Χέντερσον, Κοουτίνιο (63' Τζο Άλεν), Στέρλινγκ (83' Μόουζες), Στάριτζ, Λουίς Σουάρες.
Τότεναμ: Λορίς, Νότον, Καμπούλ, Βερτόνχεν (23' Ντόσον), Ρόουζ, Μπενταλέμπ (59' Ντεμπελέ), Σίγκουρντσον, Έρικσεν, Λένον (59' Τάουνσεντ), Σαντλί, Σολδάδο.