Breaking News

«Βόμβα» στο Mega: Ο Μάρκος Σεφερλής στο «Πρωινό Mou»; (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Στην εκπομπή "Τα λέμε" του Θανάση Πάτρα στο κανάλι Epsilon, ήταν καλεσμένος ο δημοφιλής κωμικός, Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι πιθανόν να είναι ο νέος παρουσιαστής στο "Πρωινό Mou" του Mega.

Όπως είπε ο ίδιος, οι πρώτες του συζητήσεις που έγιναν με το Mega αφορούσαν πιθανή εκπομπή του με stand up comedy  για τη βραδινή ζώνη του καναλιού. Στη συνέχεια όμως μπήκε στη μέση και η πρόταση για το πρωινό και από ότι φαίνεται το επιθυμεί και ο ίδιος.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του οι υπεύθυνοι του καναλιού του έδωσαν το ελεύθερο να επιλέξει όποιο στυλ θέλει για  την πρωινή ζώνη και να παρουσιάσει το "Πρωινό Mou" με όποιο τρόπο επιθυμεί ενώ άφησε να εννοηθεί ότι το αν θα γίνει τελικά κάτι τέτοιο, εξαρτάται περισσότερο από την απόφαση που θα πάρει ο ίδιος. Αν τελικά συνεργαστεί με το Mega, παράλληλα με την πρωινή ζώνη θα κάνει και το βραδινό show που συζητούσε αρχικά.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν θα είναι και η Έλενα Τζαβαλιά μαζί του απάντησε: "Θα είναι και αν γίνει τελικά η εκπομπή σου δίνω το λόγο μου ότι θα είναι και έγκυος, γιατί είναι της μόδας η εγκυμοσύνη!" Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής.