Breaking News

Πουνέντης για Τσολάκη: «Ελένη με πίκρανες πολύ... Σταματίνα το νου σου, είσαι η επόμενη!» (video)

Διαφήμιση - Advertisement
Διαφήμιση - Advertisement
Μία από τις απαντήσεις που έδωσε η Ελένη Τσολάκη στο Ougachallenge του Δημήτρη Ουγγαρέζου (δείτε ΕΔΩ) προκάλεσε το ξέσπασμα του Μάκη Πουνέντη μέσα από την εκπομπή "Όλα Καλά" στον Σκάι.

Ο Ουγγαρέζος ρώτησε την Τσολάκη: "Σου πέφτει το κινητό στην τουαλέτα. Είναι καλύτερο ή χειρότερο από το να συνεργάζεσαι με τον Πουνέντη;"

"Νομίζω... μακράν καλύτερο!" απάντησε η Τσολάκη...

Γεμάτη από καρφιά και μπηχτές ήταν η απάντηση από τον Πουνέντη: "Ελένη Τσολάκη θλίβομαι ειλικρινά και λυπάμαι για τη συμπεριφορά αυτή, γιατί εγώ δεν θα ξεχάσω ποτέ το πόσο πολύ σε πρόσεχα και σε περιποιόμουν, τους 3-4 μήνες που συνεργαστήκαμε. Τόσο σε άντεξα. Ξεχνάς Ελένη Τσολάκη το πρωί που ερχόσουν στην εκπομπή και μύριζε η ανάσα σου και εγώ είχα τις μέντες και σου έδινα την καραμελίτσα για να μην ξεφτιλιστείς στους υπόλοιπους συνεργάτες σου. Ελένη με πίκρανες, με πίκρανες πολύ, δεν πειράζει... να'σαι καλά...".

Στη συνέχεια προειδοποίησε μάλιστα και την Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Σταματίνα το νου σου! Είσαι η επόμενη! Αν αυτά τα λέει για μένα, φαντάσου τι θα γίνει μετά με σένα. Φύλαξε τα νώτα σου! "